Jeps, se on nyt sitten alkanut. Joku voisi kertoa tuulelle et siirtyis puhalteleen vaikka Ruotsiin, ois lämpösempi. Mulla oli eilen vieras niin en ehtinyt koneelle, mutta eipä nyt niin kauheesti ole mitään lanka-juttuja kerrottavana.

 No keskiviikkona tein sen Volcanicin, laitoin hapsujakin rutosti. Siitä tuli minusta ihan kiva, tosi lämpönen se on, kun pidin yöpaidan päällä kun kattelin telkkaa illalla. Vois tehdä pitsineuleella vastaavan, jostain ohuemmasta langasta.

Pirkassa oli tosi nätti se valkoinen poncho, mutta en minä jaksa sellasta virkata kuitenkaan. Se neulottu poncho oli kiva kans, mut alkaa toisaalta jo pienesti uupuun noihin ponchoihin....niitä on ollut lehdissä niiiiiiiin kauan. Luulin et taikajakusta tulee seuraava "hitti", mutta tosi vähän niitä missään näkee. Oma vaaleansininen, Kitten Mohairista tehtävä on vielä vaan ajatuksissa, ja siellä se saa pysyäkin niin kauan kunnes saan langat kaupasta. Jos syksyllä sitten.

Tänään teen sitä ristipistojuttua, mun on parin viikon sisään palautettava se kirja, joten on pikkasen pakkokin tehdä  valmiiksi. Siinä on melkeen yksivärinen tausta, sen voi tehdä sit ilman kirjaakin.

Hmm...siivoilin tuossa keskiviikkona ja laitoin kaikki keskeneräset samaan laatikkoon ja sen laatikon tyrkylle nojatuolin viereen, ja etin kaikki ohjeet nippuun sinne laatikkoon kans. Nyt on ihan pakko tehdä ne valmiiksi, ei mitään muttia! Kaikkiin muihin on langat paitsi Vogue-juttuun, se saa luvan huilia. Ei hitsi sitä kekoo jaksa loputtomiin katella.

Patternworksissä on myynnissä kirja, missä on ohjeita ja vinkkejä langanlopuille. Periaatteessa niistähän voi tehdä mitä vaan, mutta raitasena tai kirjoneuleena, jos vaan olis samalaatusta ne langat. En tiiä, jotain pitäis tehdä niillekin.

Samat virret jatkuu päivästä toiseen, sori :) Kyllä te tiedätte millasta se on.

Marie Claire Idees pääsee tapetille taas. Siinä oli jännä kirjontatyö. Nuo aakkoset on silkkinauhaa, mikä on sidottu kirjaintenmuotoon pienillä pistoilla. Hieno idea, tuollaisen tekee nopiaa. Mutta kyllä mä laittasin nuo aakkoset enemmän riveihin tms., tuollain ne on vaan sekavannäköisesti.

                89095.jpg

Joo, käyn paikallises lankakaupas hakemas leppikseen pari tokkaa taustaväriä, jos vaikka ehtis viikonlopun aikana sinne asti. Siellä näkyy olevan myös kassillinen vapaavalintaista lankaa 15 ekee kassi. Mutta jotenkin arvaan että lankalaarissa on vaan Novitaa...Käympä ihmettelemässä kuitenkin.

Iloista viikonloppua, moi !