Otsikko kertoo sen mitä olen neulonut pörrölangasta tällä viikolla :) Kaikki ei ole valmista, ja kaikkia karvaisia otuksia ei ole edes aloitettu kun langat on Tampereella.Mutta kettuja ja susia kuitenkin. Tai siis suden. Mutta siitä tulee ihan kiltti ja lämmin.

Otsikosta voisi päätellä että tulee tarinaa töistä mutta ehei, ei tällä kertaa ! Niin rumia sanoja ja ajatuksia en halua tänne kirjoittaa. Kaksi kuukautta enää, kestän sen kyllä. Ja sitten on turha soitella sieltä että tulisikko, koska en tule. Koskaan :) Työmotivaatio ? Olen kyllä kuullut siitä mutta olen tavannut sen viimeksi kaksi vuotta sitten, kertokaa terveisiä kun tapaatte :)

Kämpän lattia on täynnä pieniä pahvilaatikoita ja lehtikoteloita koska tää tavaran määrittely ja jaottelu jatkuu ja jatkuu. Pakko sen on joskus loppua, ei kuitenkaan ihan pian. Tampereelta meinaan shopata langan, piilareitten, nappien, aakkostarrojen ( koska mäkin haluan tälläsiä tauluja tehä, vaikka Nina lupaskin mulle sellasen ) ja Indiska/Henkka/kaikki-muut-mahdolliset-puljut löytöjen lisäksi kivoja säilytysrasioita. Akateemisen valikoima on kiva mutta kallis, pitää katsella avoimin silmin.

Telkkaria olen katellut, Retro oli ihan jees kateltava. Innokin alkoi, hilpeetä. Bella ei oikein lämmittänyt eikä Äidit ja tyttäret, mutta tulee varmaan joskus kateltua kuitenkin. Toisaalta tollasia muuttumisleikkejä on kiva katella, toisaalta niistä tulee mieleen vaan se et olis itekin hiukan parturin saksien tarpeessa...hohhoijaa...

Kaikki kivat jutut pitää jakaa joten käykääpäs katsomassa viikon viehkeimmät pyllynpyöritykset täällä :) Hauskaa ja söpöä, you go girl ! :D

Olen laittanut itteni myös blogilistalle joten miut löytää senkin kautta nykyään, jeps...

On sellanen koti-sänky-vuokravideo-suklaalevy ( karkkilakko pitää edelleen kohtuullisesti, ehkä kerta viikos ja sillonkin vähän ) tunnelma. Telkasta tulee onneksi ihan tarpeeksi sitä katottavaa ja nauhotettavaa, joten ei tartte mennä ärrälle jonotteleen. Mutta namia haen kotio mennes, ja kisuille herkkuja.

Lainasin tuossa JT LeRoyn Petollinen on ihmissydän- kirjan, aika rankalta vaikuttaa. Siitä on näköjään filmikin.

 Muuta lainattavaa ei ollu oikein, paitsi jokin ihmiskuvausta digikameralla-opus, mutta jääköön oppaat sikseen siihen asti kunnes ilmestyy neulontakuvausta digikameralla... kuinka suodatat langanpäät kuvatessa ja saat neulepinnan näyttään tasaselta....best selleri siis.

Parhaat Neuleet on päässy puikoille, en kerro mikä, koska kaikkia tuttuja luuraa täällä joulupaketit mielessä, mutta jotain sellasta kuitenkin.

Ei ollu oikein punaista lankaa tässä tarinoinnissa mutta tällästä tajunnanvirtaa  tällä kertaa. Kuvassa Beyonce esittelee vinkkejä pikkujoulupukeutumiseen, tuollaisen voi melkeen virkata, you go girl :D

Huomenna taas lisää, moi!

               dangerously.in.love.jpg