Mää en sitten yhtään halua laittaa noita korvatippoja Nekulle. Siis saan laitettua ne ihan hyvin mutta Nekku pillittää kun laitetaan ja juoksee ympäri kämppää ja ravistelee päätään. Nyt se alkaa inhoon mua :( Mää lahjon juustolla ja maksamakkaralla ja viilillä. Täysi vatsa, parempi mieli. Viikko tätä pitäisi jaksaa, sitten viikon tauko, viikko tippoja, viikon tauko, viikko tippoja. Yli kuukausi, Nekku-parka.

Tumpuissa on peukalot, pesen huomenna muun pyykin mukana. Jos ne sopii niin teen sitten nuo loputkin hahtuvat tumpuiksi. Saiskohan värikästä hahtuvaa Verkarannasta tai Taito Shopista...hmm...pitää käydä katsomassa. Pitäs jostain metsästää muksujen hahtuvatumppuihin silmukkalukuja ja senttimääriä, ei taida lehdissä olla kuin Huopaselle ja ei taida mennä ihan yksi yhteen? Pitää netistä katsella.

Mietin sitä kirjekuorta postissa. Olen mäkin osallistunut vaikka mihin kisoihin netin kautta ja kaupoissa, joten voihan se sellanen palkintokin olla.  Mutta en Betty Boop muistaakseni mihinkään kastikekisaan :) Ja mun on sanottava tähän väliin et Europe Housessa on myynnis aivan ihanaa Betty Boop -krääsää, NMBC - krääsää ja Hello Kitty -krääsää. Myös kusti polkee, nettikaupassa ei vaan ole kaikkea. Juuri katselin sieltä napakoruja ja tahtosin...noooo....seitsemän erilaista :D  Mutta tosiaan, huomenna se selviää ja bloggaan siitä kyllä.

Kun maksoin laskuja niin laskupinosta löytyi ET-kassin ohjemoniste. Voi olla että siitä tulee mun seuralainen tälle päivää. Sopivaa lankaa...hmm, en tiiä, mutta kai sen voi virkata muustakin kuin puuvillalangasta. Katsotaan ja jännitetään :)

Roope tuossa nukku peitonmutkassa ja Nekku tahto sympatiaa...Roopelta ei oikein irronnut.

 871000.jpg

Emmistä taas tuli eilen metsästäjä :) Onnea Emmille!

 871011.jpg

Suihkuun ja sitten keskeneräisiä ET-kassia !

Aurinkoista sunnuntaita !