No jo nyt on! Vuodatus on taas pahalla päällä. Osaan blogeista pääsee ja osaan ei. Omaan blogiin pääsin Vuodatuksen oman pääsivun kautta, mutta en muuten. En tykkää tämmösestä kikkailusta sitten yhtään.

Eilen kattelin jotain Music Awardsia telkasta. Olen vähän pudonnut teinimusasuossarien kelkasta, joten osa esiintyjistä oli aivan uppo-outoja mulle. Mutta ei Mikko Jakkinen. Voi hyvä ihme, se ei näytä oikein ihmiseltä enää, se nenä, kasvojen väri...Ja mä odotin että se vetäis jonkun hittibiisin mutta kakat, se vaan käppäili nuorisolauman kanssa joka lauloi sen hittibiisiä ja kätteli itte yleisöö. Pikkusen petyin. Thriller -biisikin on 25 vuotta vanha jo. Muistan kun näin sen ekan kerran telkasta, Levyraadissa tai jossain. En muista mitä Pike tai Klasu sano, mutta mua se pelotti. Hyvin on muistissa näiden vuosien jälkeen. Ottamatta kantaa Mikko Jakkiseen muuten kuin musan osalta, niin tykkää jostain kappaleista ihan hirveesti, esimerkiksi Billie Jean on yksi maailman parhaimmista kappaleista. Mikko Jakkinen? Michael Jackson. Lukiossa saatiin jokainen enkuntunnilla lehtileike ja se piti suomentaa. Jani suomensi Michael Jacksonin Mikko Jakkiseksi :) Opettajaakin nauratti mutta sanoi Kaijamaiseen tyyliin että no niin, pysytäänpäs asiassa.

Tänään menin puol kahteentoista töihin. Heräsin jo ysiltä mutta venyin sängyssä kattomassa piirrettyjä ja menin suihkuun vasta reippaasti kympin jälkeen. Sitten äiti soitti ja jouduin sanoon heti kohta että en ehdi läpättään kun myöhästyn linkasta. Olin alushousut jalassa ja 7 minuuttia aikaa bussin tuloon...mutta ehdin. Sitten vein postiin kettumaista postia, olin töissä ja sen jälkeen kävin Vapaa Valinnassa. Kattelin samalla vaatteita siinä ja vähän tarkemmin sellasta beigeä takkia missä oli karvakaulus. Joku hienopieru ( anteeksi mutta en tiedä millä muullakaan sanalla olisin naista kuvannut ) tuli sitä takkia kans hiplaan ja nyrpisteli nenäänsä siinä. Sitten silitti sitä kaulusta ja sanoi että ei tämäkään ole edes oikeeta turkista. Mun piti sitten sanoa että niin luojan kiitos ettei ole. Se hp katto mua enimmäkseen hitaasti. Meillä on ehkä sitten hieman erilainen näkemys turkiksista.

Sitten menin Akateemiseen ostaan toisen Myyräkalenterin Anni Tanni Talleroiselle ja kävin Herkussa ostamassa vähän herkkuja kun mietin et maanantaileffa tulee. En tykkää Jim Carreystä joten se siitä elokuvasta. Renee on joissain rooleissa hyvä ja joissain raivostuttava. No en katto kuitenkaan. 

Kotona mittailin kissoja ja yritin ottaa niistä kivoja kuvia kun Anne haasto tuonne Lokikolli -kisaan näitä meitin poikia. Ja nyt kun mun piti sinne nää mitat ilmottaa niin en tietysti saa koko blogia auki.

Jaahas, nyt kävin uudestaan kokeilemassa ja nyt aukee kaikki Vuodatuksen blogit. Eli tänne mä pojat ilmotin. Mittaamisen lisäksi yritin ottaa uudet kuvat kissoista mutta aika heikkoo oli. Kukaan ei pysy paikallaan ja kuvaa nyt mustaa kissaa illalla ysin jälkeen marraskuussa... Mutta hauska kisa! Ja Rasmus ja Reetta pääsee äänestään :D

Tänään en neulonut sitten mitään, vielä ainakaan. Huomenna katon jaksanko rykästä tuon laukun valmiiksi. Ei puutu enää kuin kahvat. Ja sitten vuori, vetoketju ja napit. Jos noi kaikki neulotut jutut edes sais tehtyä.

Mun piti mennä suihkuun nyt mutta meil on vesi poikki. Lappu oli rapus et yhteentoista asti poikki, voi aueta aikasemminkin. Kokeilin kun tulin töistä ja ei vettä, joten pestään hiukset sitten aamulla. Nyt jotain telkan tarjontaa ja sitten Nukkumatti. Hyviä unia !