Seuraa kuvallinen postaus. Ensimmäiseksi niitä ittetehtyjä lahjoja ja muita neulomuksia

 1160189.jpg

Minjalle hattu Muoriskan lähettämästä langasta. Siitä tuli hiukan iso, mutta lapset tapaa kasvaa.

 1160234.jpg

Äidille tumput Laurasta.

 1160251.jpg

Kinkku-tädin baskeri Carolinasta.

 1160247.jpg

Revontuli Nallesta.

 1160260.jpg

Minttumaarin toinen versio Kid Mohairista.

 1160254.jpg

Bambinosta kaksostytöille.

 1160274.jpg

Ninan isille pipo Elfinistä

 1160278.jpg

Ninalle baskeri ja tumput Seiska Veikasta.

 1160283.jpg

 1160286.jpg

Ninan äiskälle huivi Pirkkalangasta.

Muuta mainitsemisen arvoista niin pikkusiskon orastavaa neulontaharrastusta silmälläpitäen paketista löytyi lankaa ja Tikkuileva akka -opus

 1160296.jpg

Äidille päätyi messuilta ostettu sinisävyinen vyyhti, ja kummitytön Tokio Hotel -cd:n kaverina meni korupakkaus Helmimerestä

 1160291.jpg

Taidan ostaa tuollaisen itellenikin. Isosiskon pakettiin meni se punasävyinen Revontuli. Muuten sitten ostin kaupasta vaatteita, koruja, Legoja yms. Mitä nyt keksinkin.

Omista paketeista löytyi

 1160231.jpg

Äidin tekemät raitasukat, punavalkoiset kaupantätin tekemät sukat, Heinähattu ja Vilttitossu dvd, säästöpossuapina pesämunalla, karkkia niin mulle kuin kissoille, kissoille ruokaa, Seiska Veikka kerä, nuppineuloja, pussilakana, teetä, Enriquen cd, shampoota yms. kemikaaleja, enkeli, pyyhe, kissoille leluja, muki, torkkupeitto, digikamera ja rahaa. Kuvasta puuttuu yksi punainen kristallinauhakoriste joka on jo koristeena....En kai unohtanut mitään? Niin Mirrin saippua ja kissantonttulakki :) olikin jo esillä aikasemmin. En tiennyt mitään pakettia etukäteen paitsi elokuvan lupasi isosisko mutta sekin tuli eri osoitteesta. Suurin yllätys oli uusi kamera. Siinä on kaikkia hienouksia ja on siinä enemmän pikseleitäkin. Pitää vain opetella käyttään sitä. Tuo entinen kamerani on temppuillut puoli vuotta enemmän tai vähemmän. Lahjarahoilla ostan varmaan sitä ihanaa Elfinlankaa ja ehkä Pilgrimin korun. Sain jo äidiltä synttärilahjarahankin. Kiitos vaan jokaisesta paketista.

Minja kokeili mekkoa omien vaatteiden päälle. Oli se ihan sopiva, ehkä hieman leveä mutta ei ainakaan kiristä :)

 1160372.jpg

Äidille kokosin itte viemisen, koska valmiit kukkakorit on musta aivan hävyttömän kalliita

 1160391.jpg

Näitä punatulkkuja mettästin ympäri Tamperetta viime lauantaina. Aattelin et toki Tiimarissa on mutta eipä niin vaan ollukaan...piti käydä kahdessa Tiimarissa ja muissa kaupoissa, ja vasta kolmannesta löytyi muutama paketti. Tuosta tuli ihan kiva, mein äiti on runsaan tyylin ystävä :)

Joulu meni samanlailla kuin aina ennenkin, syötiin ja avattiin paketteja, juotiin muutamat torttukahvit ja käytiin hautausmaalla. Koristelin kaksi valmista piparitaloa ja tein suklaahyytelötortun joka oli musta ihan hyvää mutta joku sihtikurkku napisi päällä olevista kirsikoista :) Joulupukki kävi ja toiset pelkäs ja toiset ei, joku veti pukkia parrasta jne.

 1160403.jpg

Niin samanlainen joulu kuin aina ennenkin, mutta samalla erilainen :(

Siivikkalassa liikkui jo viime viikolla hauskoja tonttuja :)

 1160202.jpg

Mulla oli hahtuvaa mukana ja muutama piponalku mutta silti virkkasin Huopasenlopusta jäniksiä...ne menee huomenna pesukoneeseen ja toivottavasti sieltä tosiaan tulee jänöjä myös ulos eikä susia. Laitan huomenna kuvia niistä, tuli mitä tuli.

Huomenna on ensimmäinen arkipäivä ja alennusmyynnit alkaa. Käyn vilkasemassa yhtä takkia ja muutenkin roikottamassa postia yms. asioilla. Ja koska alkaa arki niin voin kertoa tähän nyt sen kaljapullojutunkin. Kun viime lauantaina lähdin kaupoille satuin ohittamaan yläasteen siinä hiukan ennen yhtätoista. Sieltä valui koululaisia joulunviettoon. Pari tyttöä ja poika korkkasivat kaljapullot laukuistaan ja lähtivät hörppien lampsimaan kohti keskustaa. Kello ei siis ollut yhtätoista aamulla vielä. Mihin tää maailma on menossa? Ei me koskaan kitattu kaljaa kun päästiin joululomalle. Kun päästiin ysiltä pois, jotkut  veti röökiä jo koulun käytävässä ulos mennessään. Muistaakseni Petri myös poltti koulukirjaansa alikulkutunnelissa. Sitä kattellessa tuli mieleen että ompa sopivaa, ei se Petrin koulunkäyntikään koskaan täydellä liekillä palanut, vaan enimmäkseen savutti :) Mutta olimmää ihmeissäni viime lauantaina, voi sentään.

Nyt taidan syödä vähän suklaata ja neuloa. See you later, alligator.