Merja kysyi laitanko kaikki kalenteripostaukset sitten yhteen pötköön johonkin postaukseen...Niin en postaa niitä enää uudestaan mutta ne löytyy tuolta reunasta joulukalenterinappulan alta kaikki aikajärjestyksessä.
 

Keräsin joulukuun postauksista kaikki lelua koskevat arvaukset, laitoin nimet paperilapuille ja nostin yhden ja siinä luki " Helmis pingviini " :) Onnea !

En ota kantaa onko se pingviini tai mikään muukaan arvatuista, mutta tällä alkaneella viikolla varmaan jo alkaa selkeneen reippaasti. Ja yhdeksän päivää niin kaikki tietää ihan varmasti mikä se on.

Idols. Mulle oli ihan sama kumpi voitti, ei ollu suosikkia. Katsoin ehkä 4 viimeisintä ohjelmaa, muuten ei tullu seurattua. Jotkut kappaleet oli tosi hyviä, ja eiköhän tuo kärkikolmikko ole kaikki tavallaan voittajia. Annalla oli aivan ihana se valkoinen mekko tuossa viimeksi. Muutenkin oikein herttasilta vaikutti molemmat kun heitä haastateltiin. Ja Anna tuuletti Koopia ihan kuin ois itse voittanut, näin se pitääkin mennä.

Kaikki on esitelly joulukorttejaan niin tulkoon nyt nämäkin esitellyiksi. Hyvin yksinkertasesti ja nopeesti tein. Punaselle avattavalle korttipohjalle leikkasin kuviosaksilla valkosen palan ja kiinnitin tyynyillä. Valkosella palalla on kultasella leimattu kissa ja tähtiä tai hiutaleita tai molempia. Sitten tyynyillä punanen pala jossa tarralla Hyvää Joulua tms.

 2146558.jpg
 
Näitä on parikymmentä. Sitten tein yhdelle lapsiperheelle haitarikortin. Kuvat on kangasta jonka toiselle puolelle silitin liimakankaan ja nää on siis silitetty korttiin kiinni. Sit kimalleliimaa kankaan reunoihin ja tähtiä ja hiutaleita. Toinen puoli on samanlainen paitti yhdellä sivulla lukee jouluntoivotus.

 2146570.jpg

Tykkään noista kankaan kuvioista, ne on hauskoja :)

     2146573.jpg

Nauhan kietasin vaan pitään haitaria kasassa, ei se ole liimattu noin :)

En oo alottanut enkä lopettanut yhtään neulomusta, mutta keskeneräsiä vähän tikunnu eteenpäin. Taidan suosiolla luopua vast edes isoista projekteista ja keskittyä vain pipoihin ja sitä pienempiin, ne sentään ainakin joskus valmistuu.

Hyvää alkanutta viikkoa :)