Yksitoistatuntinen yöuni pitäs olla lakisääteinen. Kukas mua estää menemään toisaalta nukkumaan kello 20.00 illalla, ei kukaan :)

En oo vieläkään laittanut nappeja villatakkiin ja kainalot on ompelematta, ehkä huomenna jos viittin. Tai kai kuvan voi ottaa ilman nappejakin, ei ne nyt niin ihmeelliset napit ole, tavalliset vain.

Virkkasin viemisiksi Koukussa -kirjasta patalapun

En saanut oikein siisteiksi noita värinvaihtumiskohtia, mutta ei ne kirjan lapussakaan ihan viivasuorat olleet. Tausta on pelkkää ruskeeta. Tuli ihan hauska. Ja paksu.

En tiedä onko vika mun koneessa vai Blogilistassa mutta en pääse lukeen Blogspotin blogeja sen kautta, Vuodatuksen kyllä. Kerran näinkin päin ;)

Eilen sitten tuli se Marie Claire Ideeskin, mutta ei siinä niin kauheesti mitään kiinnostavaa ollut tälläkertaa, jotain pöllöaiheisia juttuja kuitenkin. Ja muutama muu askartelu jotka näyttää kivalta jos asuu kalkkiseinäisessä ranskalaisessa linnassa... :)

Nekku on keksinyt raivostuttavan tavan hypätä jostain yhtäkkiä mun hiirikäden päälle ja tarrata kynsillä kiinni. Suihkautan sitä vesipullolla ja ärähdän, niin se menee lattialle, tuijottaa ja siristelee silmiään ja heiluttaa häntäänsä, niinku että tapellaanko !!! Ehkä se on nyt siinä iässä sitten.

Kävin just suihkussa ja nyt pitäs keksiä jotain vaatetta päälle ja lähteä liikenteeseen. Pitää ottaa rauhallisesti ettei huominen päivä mene kankkusen seurassa.

Mukavaa viikonloppua!