Hämmästytin vatsan syömällä paljon omenaa eilen. Shokkihoito tepsi ja vatsa on jo melkeen kokonaan ok. Oli jo aikakin, inhoon olla kipeä. Selkäkin alko vihotteleen jo sen puolesta että makasin koko ajan, ja sehän oli jo valmiiksikin kipeä. Kaverini soitti ja piristi mun mieltä kysymällä oonko tehnyt raskaustestin :D Siis tiesin ilman testejäkin että siitä ei ole kyse ja jos raskaana on tämmöstä niin mun lapset saa luvan tulla tähän taloon Kolumbiasta lentäen.

Mutta paremmin siis voidaan onneksi.

Kiitos Maartsi tuosta infosta :D Tiesin kyllä et vaikka millasta bakteeria ja basillia ihmisessä on ja pitäkin olla mutta en ikinä aatellu et niitä on karkkipussillinen !!! Jotenkin holja tuota Rela-tablettia on pureskella ja aatella et siellä ne 100 miljoonaa bakteeria mellestää hampaissa. Vaikka samaa tavaraa on a-piimässä ja jukurtissa ja syön niitä viikottain. Yäk. Onneksi silmä ei erota. Enkä ala nyt googlaan mitään kuvia. Mulla on vieläkin muistissa se yhteen aikaan kuvalehdissä pyörinyt pölypunkin kuva, oisko ollu jonkin imurimainoksen yhteydessä. Laittaa imurin laulamaan sen aattelu.

Kyllä, samoja fiiliksiä tuosta Novitasta. Mä ostin Rustoopuorin pitsiympyrän muistaakseni 3 vuotta sitten messuilta. Mutta mun äidillä oli sellanen muovinen jo 70-luvulla, oisko ollu sellanen kolmiosanen...niin vanha juttuhan se jo on. Mutta onhan se hyvä että niitä tehdään uudestaan ja eri firmoissa, niin tulee sitä kilpailua ja saatavuutta ihan erilailla. Jos nyt alettas metästään niitä 70-luvun kehikoita kirppareilta niin vähemmän saattas löytyä.

Ja Noroahan tuo Puro muistuttaa. Samaa ajattelin. Onneksi hinta on huomattavasti halvempi, meneekö sitten laadun kanssa käskäes, en tiedä kun en ole kumpaakaan neulonut. Rehellisesti voin sanoa että Noro on aivan liian kallista mun budjetille tällä hetkellä ja toisaalta ei siihen niin suurta kiusausta ole ollutkaan kun siellä ei just sellasta mun väriä ole. Ja sama on Purossa (värivalikoima), mutta koska se on niin edullista niin sitä saatan kuitenkin ostaa joululahjaneuleisiin tai vastaaviin. Kai ne Novitalla itekin ihailevat Noroa kun sitä on alettu kopsiin, en silleen aattele siitä huonoa. Mutta se mua Novitassa riipoo et lankoja tulee ja poistuu huimaa vauhtia ja sit jäät keskeneräsen kanssa itkemään kun lankaa ei saa enää mistään. Ja missä viipyy meleeratut langat! Joskus vuostuhannen vaihteessa oli tosi kivoja sellasia Nallessa ( ja 7 Veikassa? ) eri sävyissä ja sit ne katos. Vaikka musta ois kyllä ajatonta pitää listalla sellasia aina. Mutta ei sitten :( Onneksi Virtain Villasta sai kuitenkin.

Ja vielä Novitan malleista niin mäkin pongasin sen ympyrätakin jota esiteltiin aivan uutena ideana. Eipä siinä sitten mitään muuta ihan uutta ollutkaan. Mutta kuitenkin tykkäsin tästä uusimmasta vaikka olenkin haukkunut sen tässä ihan pystyyn :D

Kylläpäs hävettää nyt.

Neuloin aamulla pikkasen lahjaks menevää vaaleenpunasta hässäkkää ja vielä kerä pitää hakee Rosea

1247475104_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten googlasin kivaa neulottua tai virkattua kassia ja löysin tämmösen

1247475543_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Löysin siitä muitakin kuvia eri kulmista niin aattelin et osaan virkata sen kuvan perusteella, ohjetta siihen ei siis ole, ostolaukku. Pitää vaan eka vähän piirtää pompuloiden paikkoja. Teen sen varmaan kaksinkertasesta et tulee muhkee ja paksu. Ja kahvat virkaten kanssa, en mä tuollasia nahkasia saa ikinä siihen aikaseksi hankkia. Mun pitää varmaan ostaa nelipuolikas koukku tai vitonen siihen.

Eläinosastolta terkut niin eka kissat. Mulla oli namipurkki, aukasematon, kirjojen päälle kiilattuna hyllykössä. Nekku huomas sen lauantaiaamuna ja tunki ittensä sinne välikköön ja kaapi sitä purkkia irti. Roope hyppäsi hyllyn päälle ja sieltä lautojen raosta avitti hommaa. Tyttäret istu lattialla ja tsemppas maukumalla ja vispaamalla häntää. Kun purkki rävähti maahan erilaisilla kokoonpanoilla irrotettiin kansi ja folio, ja sitten ihan sovussa syötiin. Oli ihan hauska katella sitä niiden äheltämistä. Tosin monta kertaa teki mieli auttaa mutta sitten aattelin että ei se hiirenkään pyynti ihan helpoimmasta päästä ole.

Koiraosastolta taas muistoja viime viikolta, kun keskiviikkona Idan kanssa pedattiin yövieraille sänkyjä.

      1247476456_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onko se tarpeeksi pehmee?

       1247476496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No kyllä siinä yhden yön.

:)

Nyt kauppaan ja kirjastoon, moi.