Käytiin Idan kanssa kaupungilla, mun piti käydä toimistolla palauttamassa rapsa. Käytiin Koskipuistossa pyörimässä kanssa ja joku mies tuli vasiten rapsuttaan Idaa ja sano et ompas siinä nätti murmeli... Myös espanjaa puhuva turistipikkupoika sai positiivisen hepulin Idasta ja jutteli kovasti. Mä en ymmärtänyt, mutta Ida tais ymmärtää :)

Kun tultiin kotio Ida meni nukkuun ja mää kokkasin mielestäni megalomaanisen salaattikipon mutta nyt kun pistelin sen poskeeni, voisin syödä vielä samanlaisen. Eilen mä en kauheesti mitään syönytkään, kun ei maistunut. Salaattisekotus, pähkinät, Aura, viinirypäleet ja säilykepäärynät sointuu ihan järkyn hyvin yhteen, vink vink :)

En alkanut mitään hartialämmitintä kun alotinkin huivin SNY-Mariannen lähettämästä langasta, katotaan kuinka pitkälle lanka riittää

1246961649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvio ei ole tässä juuri minkään näkönen mutta eiköhän se siitä aukene. Ihanan pehmosta tuo Primavera neuloa. Alotin suorilla puikoilla kun sopivat pyöröt on kiinni jossain UFOssa, pitää tikuttaa se valmiiks jossain vaiheessa.

Uutta Modaa sepesin jo hiukan mutta ei ainakaan vielä ollu mitään sykähdyttävää, paitti se palmikkoinen torkkupeitto. En ehtinyt vielä kovin tarkasti katsoa.

Nyt pitää neuloa hetken aikaa ja kun Ida herää alan siivoomaan, en raaski nyt alkaa imuroimaan kun toinen nukkuu niin makeasti. Huomenna tulee kotopuolesta Tirri, Sulo ja Ulla :D ( Iida, Joonas ja Anni ennen kuin saivat oikeen nimensä) kylään ja meitä kutsuu luultavasti Ice Age 3. Tahdon sen elokuvajulisteen aivan ehdottomasti, son niin hauska

                        1246962374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Later, dudes.