Lueskelin hieman pelonsekaisin tuntein toisten messupostauksia. Pelkäsin, että joku on shopannut jotain älyttömän hauskaa jota minä en olisi edes nähnyt. Onneksi ei vielä ainakaan ole vastaan tullut mitään sellaista.

Ensi vuonna pitää ehkä tehdä täsmätreffejä. Oliko siellä neulebloggaus nurkkauksessa muuten mitään toimintaa sunnuntaina? Kävelin siitä ohitse heti kympin jälkeen ja oli hiljaista. Ei menty siitä kyllä enää uudestaan.

Hain tänään Tiimarista valkoista huopaa siihen sydänmobileen. Yritän väkertää siitä jonkinlaisen version viikonloppuna kun mulla on kolme päivää vapaata. Yllätyin itsekin kun huomasin et maanantaikin on vapaa. Kyllä se minulle kelpaa :) Helmiä siihen pitää hakee kanssa, ja ne rinkulat...

Eilen aloitin hahtuvatumppua. Voi valinnan vaikeutta et mistä kiekosta sitä alottas. En päässyt kovin pitkälle vielä, kun nukkumatti jo kutsui.

1258399943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uusi Kotivinkki pääsi kuvaan kanssa. Siinä oli taas listattuna toimituksen mielestä 101 koskettavaa, hyvää tai mielenpainuvaa asiaa. Kästyä-immeistä koskettivat seuraavat

-Räsymatto

-Novitan Puro-neulelanka

-Mummoruudut ja kirjoneuleet

-Neulegraffitit

Mä tykkään itekin noista kaikista. Kulahtaneet räsymatot on ihan parhaita asioita. Tahtosin sellasen minkä kuteet on leikattu vanhoista farkuista. Purosta mulla on paita kesken kun vaan sais rykästyä sen. Isoäidinneliöt on ihania olleet aina, ah hipit ja seitkytluku ! Haaveilen sellasesta neliöistä kootusta päiväpeitosta. Kirjoneuletumput on lämpöset kaksinkertasina. Jos on kovin paksu lanka niin kirjoneulepaitaa en pysty pitään, olen sellanen hikipää. Mutta kauniita ne ovat. Mulla on kesken kirjoneuletyyny, teen sitä pyörönä. Se on nyt vaiheessa koska hukkasin mallikuvan johonkin kasaan :) Neulegraffiteja on kiva pongata kaupungilta, Tampereella on niitä aika paljon näkynyt. Sikku mulla on oma talo niin sen pihaan tulee tämmönen lyhty ja neulon sille punavalkoraitasen vihreillä napeilla napitettavan "kaulurin", sellasen pitkän. Se ois sikahauska. Tai sit puunrungon ympäri jotain hauskaa.

Toivon siis pitkämielistä asuinkumppania :D

Meille kotiutui possutautia iloisempaa kärsällistä kamaa kaksin kappalein

1258399958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on Linkosuon possumunkki. Harvoin saa leivonnainen hymyilemään niinkuin tämä :)

Nyt meinaan syödä sen ja juoda kaakaon ja katsella Sinkkuelämää.

Ja viikonloppuna katselisin mielelläni Saiturin Joulua elokuvissa joten jos kotipuolen mukeloita kiinnostaa niin ilmottautua saa messiin. Ikähaarukasta riippuen joko puhumme Suomea tai orginaali :)

Edit. Ilmeisesti puhumme Suomea -versiota ei ole ollenkaan joten nyt tais tipahtaa pienimmät naskalit pois...