Oh yes !!!!

1267801982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Oh no :(

1267801350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Mutta huhtikuun alussa sitä lankaa saa luvan ilmestyä, tuo rätti on ihan pakko tikuttaa.

Hamsteroin ykkösissä. Olen saanut aikaseksi vasta yhen kietsun kokoa pien laps.

1267802364_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tästäkin uupuu viel nauhat. Nyt teen samankokosta valkosta paitaa hahtuvasta, saan sen varmaan tänään valmiiksi.

Ann, Tilda -kirjan sai täältä alle kympin kun tilas kaksi normihintasta. Siellä on melkeen aina jonkinlainen tarjous meneillään, kannattaa vilkaista valikoimaa.

Ehdin tänään selaan kotio kertyneitä lehtiä. Voi mikä pettymys tuo uusi Ik, siis yksi kiinnostava neule koko lehdessä. SK:ssa oli kivoja ne lehden alun harmaat neuleet, mutta ei mitään pakko saada -fiboja tullu niistäkään. Modassa oli useampi kiva. Uusi Marie Claire Idees oli oma ihana itsensä. Ostan viel tänään sen virolaisen käsityölehden, sekin näky ilmestyneen. Edellisnumero oli ainakin kiva. Siinä sitten on (hyllyntäytettä) inspiraationlähdettä joksikin aikaa.

Aurinko paisto tosi lämpimästi tänään puol kahden maissa kun lähdin töistä kotiin. Kissat makoili pitkin ruokapöytää aurinkoläikissä täällä kämpillä. Paistoin pitsaa ja kissat sai mikroseitiä perjantain kunniaksi. Sitten selasinkin lehtiä ja nukahdin nokkiksille jotka tosin loppu lyhyeen kun puhelin soi. Nyt oon ettinyt nettipankin avainlukulistaa mutta en löydä sitä. Vuokra on kuitenkin maksettava niin pitää lähteä automaatille sitä maksamaan, mutta toisaalta on mun se lehtikin haettava samalta suunnalta.

Kuulin viikko sitten hyviä uutisia. Hain joulukuussa töihin uuteen paikkaan ja pääsin! Olen tavattoman iloinen. Viime syksystähän olen ollut kahviossa jossa on samassa paistopiste. Tavallaan tykkään tästäkin mutta en tosiaan halua olla tässä eläkeikään asti. Liian samanlaista ja tasapaksua noiden taikinoiden pyörittely. Tuoreen pullan tuoksukin menettää viehätyksen kun sitä joutuu haisteleen aina, uskokaa pois! Nyt paistan pullaa enää pari kuukautta, ja vietän lomaa  reilun viikon verran toukokuun alussa. Uudessa työssä pääsee työskentelemään eri osastoilla, joten samanlaista tasapaksuutta tuskin tulee. Lisähoukuttimena on mahdollisuus tyrkyttää itsensä ulkomaille firman toimipisteeseen jossain vaiheessa, tahtoisin asua hetken ulkomailla, vuoden edes. Olen kovin innoissani. Olen plarannut Ikean kuvastoa ja nettisivuja hullun lailla ja miettinyt onko siellä millaiset henkilökuntaedut ;) Mahtavaa :D

Mahtavaa oli myös eilen kun onnistuin keittään helmipuuroa polttamatta sitä pohjaan. Kyllä äiti ois ylpee jos tietäs!

Nekku nuoli lautasen.

Sitä ei mein äitelle parane kertoo :)

Mukavaa viikonloppua!