Sisu Glitter loppui lauantai-iltana :( Ihan tyhmää että justiinsa se lanka loppuu mitä tekis mieli neuloo...

Annille menevä kiemurakaulahuivi (kuvittelinko tosiaan hetkeäkään käyttäväni sitä itse ! :D Kun näette kuvan (myöhemmin) niin ymmärrätte ) sai kaverikseen keltaisesta Nallesta neulotun ribbipipon jossa on Kitten Mohairista tehty sykerö.

Olen neulonut Sisun loputtua sitä kesken ollutta kolmiohuivia, josta mainitsen jo ensimmäisessä kirjoituksessa. Tartten siitä puikot, siksi se on saanut vauhtia, ja alkaa jo loppu onneksi häämöttään. Roosa on saanut olla iha itekseen nyt viikonloppuna, raasu. Ja saa jonkin aikaa huilia muutkin koska multa tilattiin kaksi virkattua ponchoa ja rannekkeet ja tietysti ne pitää tehdä melko nopiaa nyt. Lankakaupoille tässä lähden seuraavaksi ja värinä on sinisen sävyt ja kerä mustaa niihin rannekkeisiin. Ja samalla meinaan katella kukkaruukkuvalikoimaa, kun kukat pitäis vaihtaa isompiin ruukkuihin. Ja kotosalla ne pitäis saada jonnekin korkealle kissojen ulottumattomiin, Rasmus niitä koulii vähän turhankin innokkaasti. Ehkä amppeliin, tai jotain, pitää kattoo...

Niin, eilen illalla kun kattelin Kurt Wallanderin touhuja telkkarista (pakko katella kun kirjat on niin hyviä) järjestin samalla lankalaatikot. Tahtosin neuloa näitä ihania otuksia ja niihin saisi mukavasti uppoon noita jämäkeriä. Tääkin oli aivan ihana mut tahtosin siihen samettilankaa...

Ylimääräisistä lankakeristä eroon pääseminen on samanlainen asia kuin laihdutus. Tasan tarkkaan tietää MITEN se tapahtuu mut aina tulee vastaan jokin ihana lankakerä tai pizzansiivu...ja voimme aloittaa taas alusta.No, ehkä pääasia onkin että tietää miten se tapahtuu :)

65198.jpg

Ehkä neulotut muffinssit olisi ratkaisu molempiin ongelmiin? Jääkäämme pohtimaan sitä hetkeksi.

 

Sisu Glitter-yarn ended on Saturday, of course, that was the one I wanted to knit.

Anni's scarf got a matching hat of yellow yarn with orange "rose". What I was thinking when I was going to use the scarf myself ! :D When you see  pictures you will understand what I am talking about, just wait.

I have been knitting scarf for myself, that I begin to knit ages ago. But I have to put "on hold" all my knittings, cause I promise to crochet two ponchos and knit wristwarmers.Have to buy a bit yarn for them. Also few flower-pots for myself.

I want to knit these and this looks also lovely.

Knitted cup-cakes, good for weight-watching and getting rid of small yarnballs :)