on tosi kova puhumaan ja toistamaan samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Nyt viimeiset neljä kuukautta "me" ollaan töissä ostettu asuntoa ja sen jälkeen remontoitu sitä. Kaveri itse ei tunnu huomaavan sitä että puhuu vain asunnosta ja remontista ja me kuunteluoppilaat taas ollaan kurkkuamme myöten täynnä tapetteja ja lattialistoja. Kuitenkaan toisen mieltä ei halua pahoittaa ehdotuksella "voitasko me puhua jo LOPULTAKIN jostain muusta ????" joten me vaan toivotaan että se remontti valmistus äkkiä ja edistys tää keskustelu vaikka pöytälamppuihin ja terassikalusteisiin. Ja tupareihin :D

Tässä samalla on tullut miettineeksi omia ärsyttäviä tapojaan ja varovasti kysyin yhdeltä työkaveriltani että enkai mää puhu samalla lailla esimerkiksi kissoista tai neulomisesta? En kuulemma.

Tai ainakaan ei kehdannut sanoa :D

Tässä viimeinen SNY-paketti, josta jo eilen juttelin

1243344234_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissa-juttu on kirjekuori. Oli tosi kiva lukea oikeeta kirjettä, jossa Marianne kertoi itsestään. Langatkin eksyi eilen puikoille.

Opetin eilen Roopea istumaan namipalojen avulla. Kyllä se oppi! Tosin se istui sitten telkan edessä koko illan ja rääkyi kun namia ei tullutkaan koko ajan.

Nekku ei rääkynyt

1243343661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat näyttää latautuvan nyt ihan jees joten taidan huomenna postata jotain niiden varjolla. Luvassa ainakin raitasta kravattia ja pannulappuja.