Meil kotona. Kaikki teki parhaansa että näin tapahtus :

MINÄ levitin langat taas kertaalleen kun ettin haarukkaponchoon lankoja. Ja sit kuitenkin neuloin lammaskassia vaan purkaakseni sitä tosi paljon kun laskin langan riittävyyden päin per...jep, näin tekee Osuuskaupan väki.

REETTA rupes riehuun kun sisälle lensi pitkäjalkahyttynen, lehtikasoja tippu pöydältä lattialle sitä pyydystäessä.No comment.

RASMUS lähti jahtiin kans, pudotti muovirasian, mikä oli täynnä helmiä. Se on esillä koska väännän sitä kukkaroikotinlampunvarjostinta aina kun mikään muu ei huvita. Kummasti niitä helmiä mahtuu puoleen litraan.

ROOPE, aivan kuin tämä kaikki ei jo riittäisi, halusi ulos. En vieny, koska satoi ja kello oli jo paljon ja mulla oli yöpaita päällä. Osoitti mieltään ja kusi eteisen lattialle. Kiitos. Lattiaa mä halusinkin kuurata.

Niettä älkää tulko meille kylään nyt pariin tuntiin :)

On se hyvä että on elämää talossa. Mutta oikeesti meinaan taas jälleen kerran siivota, en kysy kuka meillä sotkee kun se olen minä ite.

Löytö eilen ruokakaupas : Pirkan ruis-pähkinä-jukurttia tai vastaavaa. Oli sellanen isompi purkki. Oli veikeen makusta, nam nam.

Suklaafondant irtosi muffinsipellistä, oli hyvää. Jäi kaappiinkin, vaikka en tiedä onko tuollaista viisasta säilyttää. Voi olla että päästän ne päiviltään tänään :)

Sinkkuelämää, viimesiä viedään tänäiltana. Kyllä se on vaan niin että Carrie on ainoo lady maailmassa, joka näyttää viehättävältä valkosissa korkkareissaan p-askaa irrottaessaan kengän pohjasta :) Ihana jakso, voi voi sentään.Pariisi näytti kivalta, en ole ollu kuin lentokentällä niin siin yksi matkakohde sit kun on ylimäärästä (eli tuskin koskaan :) )...

Jeps, lähettelen taas parit työhakemukset ja sit kotona raivaamisen jälkeen neulomista, meinaan saada lammaslaukun tänään valmiiksi. To ja pe onkin aamuvuoroa ja mukava työkaveri samas vuoros, niin ei niin kauheesti ota päähän.

Ettin jonkun kuvan ja sit ciao, ciao !

                           89110.jpg