Muistuttakaa näistä keleistä ensi tammikuussa! Jos tulis vaikka parempi mieli sit palellessa. Töissä on kuuma (ei urheiluvammoja tänään :)  ), kotona on kuuma ( ja ikkunan takana kaksi raksamiestä repi ikkunalautaa irti kun menin kotio, kun on se julkisivuremontti ) mutta kirjaston ilmastointi pelaa ! Täällä on suorastaan viileää, cool :) Mehujäätelö vaan puuttuu.

Leppiksen tausta on valmis. Olipas tylsää merkkailla vaan valkosta lankaa rivi toisensa perään. Mutta siitä tuli ihan jees, etin jo lankaa siihen puuttuvaan nassuunkin.

Toppia tein kans, yksi kerä jäljellä. Hoppas että se on sopivan kokoinen. Jos ei, niin pitää sit neuloo uusi. Kyllä mä luulen että se on. Vaikka neuloo mallitilkkuja ja siitä laskee niin ei se varmaksi sano et millanen lopputulos on, sopiiko eli ei.

Netistä löysin kesämekon, kuva ei ole niin purrrrrfect mutta saa siitä ajatuksen millanen se on oikeesti. Vähänkö ihana ! Anni tarttee ehdottomasti tollasen. Löytötexissä on tosi kivoja kangasmerkkejäkin nyt. Sorruin ostaan sieltä jääkarhukangasmerkin, se oli niin irresistible. Ja kivoja farkkutyylisiä kangaskukkia (siis merkkejä edelleen) kattelin kans, vois paikkailla vanhoja farmareita jos menee rikki.Mutta tuollaisen virkkaan Anskulle, pitää selvittää kotona puuvillalankojen tilanne...

                             Pink Crochet Summer Dress 2T-3T

 Samasta osoitteesta löytyi myös pitsirannekkeet.

                             Bone Bleach White Knit Wristwarmers or Armwarmers-Fingerless Gloves-FREE DOMESTIC SHIPPING

Mää taharon enemmän pitsiä! Mutta muuten iha jees...

Nää oli hauskoja, virkattuja pääkalloja!

                            Crocheted Skull and Crossbones Pins AAARR MATEY

On siellä kaikkee muutakin hauskaa ja ihmeellistä, mm. neulottuja hevosia !

                           knit horse

Käykää itte kyläilemäs , jos kiinnostaa, "knitting"-sanalla tuli 213 sivua kamaa langoista...no, noihin hevosiin :) Virkattuja ja muitakin näpertelyjä riittää.

Juu, kotona odottaa siivous ja pyykkäys. Ja sitten saa neuloa vaikka kuinka myöhään kun saa nukkua vaikka kuinka ja paljon huomenna.Tiiän, et herään kuitenkin jo sika-aikasin, niin käy aina vapaapäivinä.

On jääny nuo enkunkieliset taas uupuun. Varmaan loppuviikosta ehdin niitä kirjotteleen, se vaatii oman inspiksensä. En tiiä lukeeko niitä muut kuin Nina-serkku ja tiiän et se ei ehdi koneelle varmaan kuin loppuviikosta. Voin siis olla ihan huoletta ;)

Niin, toppia meinaan neuloo ja sit taas vanhoja todella kiinnostavia rättejä valmiimmiksi. Rupeeko ne enää koskaan kiinnostaan? Ja tuleekö niitä käytettyä sit kuitenkaan, jos ne olis kivoja, tulis varmaan tehtyä ne nopeemmin?

Haluan alottaa Annin mekon heti nyt.

Joku virkattu kesähattukin olis kiva, sellanen missä olis pieni lieri. Modassa on jos jonkinlaista ohjetta ja kotona valkosta, beigeä ja mustaa Kotiväkee, ja ällöttävän pieni koukku :) Ei tiiä vaikka sais sanoo, niin kuin Miro 2 vee ulos mennessään ; "Hattua päähän", yllättävän nopeestikin. Ei kai sellasta kauaa tartte virkata?

Jeps, Löytötexin kautta kotio ( ja jädee äsmarketista), huomenna puuvillalankametsästyksen finaalin lopputulokset, tilannekatsaus topista ja ehkä tuskastunutta jurputusta liian pienistä koukuista.

Morjes!