Mää en löytänyt Weekend knittingistä juuri mitään kivaa, miksen? Luulin ihan toisin. Mutta kiva kirja se on, keksi-ohjeita mukaan ujutettuna ja sen sellasta, kauniit kuvat.

 Huomasin lueskeltuani, että olen käynyt ihan väärin kylvyssä koko amme-aikaisen elämäni. Kukkia ja lämmitettyjä pyyhkeitä? Älkää häiritkö minua kun olen kylvyssä? Todellisuus on se, että kerään pyykit roikkumasta pyykkinarulta ennen muuta. Suihkulla pitää huuhtoo ammeessa olevat kissankarvat helkuttiin ja sitten vettä vasta...Itse kylpemisen aikana pytyn kannella istuu kolme seuraneitiä. Laitappa ovi kiinni niin oven takana on metelöivä ja karmia raapiva jono. Tästäkin kylpemistapahtumasta voisi kirjottaa ehkä kirjan muutamalla neuleohjeella. Ja lisätä sipulipiirakanohjeen.... :)

Suuri Käsityölehti. Hmm...ne huivit oli ihan jees, ja yksi valkoinen edestä solmittava ommeltu jakku oli kiva. Sukkaohjeissa oli muutama mukava. Lasten yövaatteet oli nättejä.Nää "kesäkäsityöt" ei napannu...

Päätin, että SAAN aloittaa uusia töitä JOS saan ne valmiiksi samantien, eli siis tosi pieniä prokkiksia saa tehdä kestosuosikkien näpertämisen ohessa.

Joten eilen kaksi kerää harmaata muuttui huiviksi kympin puikoilla, ohjeena tää Suuri Käsityölehden pitsihuivi, olikohan se numero 2 niissä ohjeissa...Siitä tuli ehkä 140 cm pitkä, pitää laittaa se märkänä neuloihin niin näkee sitten. Yksi kerä jäi vielä, teen siitä pipan tai rannekkeet.

Tänään ohjelmassa leppis ja pari aakkoslappua toivottavasti.

                  81789.jpg

Ei ollu varastossa oikein mitään hyvää kuvaa nimpparisankarista, joten tää saa luvan kelvata. Roopen nimppari tänään siis, onnea onnea.... Ja katon almanakasta kissojen nimpparit, enkä kissakalenterista. Eipä niitä sen kummemmin juhlita kun asianomainen ei mitään ymmärrä kekkereistä :) mutta Shebaa syödään koko päivä, ja seitiä.Niin paljon kuin napa vetää. Ja se vetää paljon.

Jep, nyt vähän kaupungille asioille (ostaan pyykkipulveria siis, ei sen kummempaa) ja sitten kotia näpertään...morjes!

P.S. Ai niin, Katja tuolla kommenteissa kyseli että miltä Mandarin fiesta -toppi näyttää päällä...No, laitoin siihen ohutta kuminauhaa takaosaan ylös, jolloin se pysyy napeemmin päällä. Ihan kiva se on, tosin keleistä johtuen sitä ei ole voinut paljon pitää vielä :) Yläosan malli on sellanen, että pitää mennä liivikaupolle, tai pitää alla bikiniyläosaa, joka solmitaan niskasta. Tosi helppo mallihan se on, teki tosi nopeesti. Vinkkaa mulle Katja kun olet omasi tehnyt niin käyn kurkkaamassa, jos en muuten muista ! :)