Sari tuolla kysäisi tuosta Viiru ja Pesonen-kuvasta. No mä yleensä etin Googlen kuvahausta kaikkee tarvittavaa, nyt siis googlasin ( koskahan tuosta tulee ihan virallinen verbi? :) ) Viiru + Pesonen ja Findus + Pettson...ja sieltähän niitä löyty. Tykkään noista kirjoista ihan hirveesti. Tahtosin ne kaikki, tahtosin myös näitä kirjoja

1. Muumi

2. Melukylä

3. Vaahteramäen Eemeli

4. Saariston lapset

5. Tiina-sarja

6. Lotta-sarja

7. Mauri Kunnaksen kirjat

8. Sam McBratneyn kirjoja (esim. Arvaa kuinka paljon sinua rakastan ja Kaikki ovat yhtä rakkaita)

Noi nyt tuli ekana mieleen.

Hän on täällä tänään, Novita siis. Väänsin tänään kaikki kuvat kollaaseiksi, tässä Novitasuosikit

 461348.jpg

Topit oli kivoja. Tuo pitkä pitsitakki olis aivan älyttömän kiva, mutta kauluslärpäkkeet pitäs jättää pois...Isonappinen jakku, ruskee-vaaleensinisellä raidotuksella ehkä tähän taloon, tykkäsin. Vaaleenpunanen paita oli kiva ja tuo pitkä virkattu toppi...On vaan hankala kavennella aina noita pitsijuttuja :( Merimiesvaatteet lapsille oli kivat, ja tuo vihreä nuttu+hattu-systeemi. Katson onko mulla yhtään soveliasta Kotiväkeä kotona ja koklaan tuota pipoa jo tänään. Ensinumeron huivi oli super-interesting.

Kävin kirjastossa rohmuamassa

 461349.jpg

Vasemmalta ylhäältä...Jos joku olisi aamulla sanonut et lainaan kirjan Tsetseenien ( en löydä mistä saan väkäset s-kirjaimien yläpuolelle mutta tajuutte kyllä) sodankäyntiin liittyen niin olisin sanonut et älä nyt liikoja kuvittele. Hyllyn päässä nökötti kuitenkin juuri tälläinen kirja, ja kertoo kirurgin työstä sodan keskellä. Tositarinaa siis. Selailin sitä hiukan, ja otin mukaani. Katsotaan nyt kuinka se maittaa lukiessa. Jäinen pelko on Kathy Reichsin rikospatologia juttuja. Olen lukenut yhden kirjan aiemmin, sellasta peruskamaa, luettavaa mutta ei mitään speciaalia.Nicola Barkerin Apposen avoinna on musta hevonen, mistä en tiedä mitään, mutta aattelin et kokeillaan nyt sitäkin. Kirjastolla on mielenkiintonen tapa liimailla nuo tarransa juuri takakannen tekstien päälle...

Oikealla ylhäällä...Roope toivoi että lukisin tuon Ymmärrä kissaasi-kirjan :) Ja mammahan lukee...Puikoissa ! Olen selannut sen kirjakaupassa satakertaa ja on niin kiva että varmaan on ostettava itelle. Sitä Do redo -kirjaa en osta, vaikka sekin mulla ostolistalla oli. Ei siinä ole mitään ohjeita minkä vuoksi se pitäisi olla itellä, vaikka ihan kiva kirja muuten olikin. Helppoja virkkausmalleja oli esittelypöydällä, otin mukaan sen enempiä ajattelematta. Sitten vielä Deco-lehtiä ja Askartelulehti, siinä oli hauskoja harakoita :)

Mun suosikit Puikoissa-kirjasta

 461350.jpg

Nappirannekkeet on hauskat. Mun villapaita pilkkoontuukin ehkä tossuiksi? Mistä kaavat ? Kirjassa olevat pitää suurentaa...Pitäiskö kokeilla ensin jostain kankaankappaleesta ja muokkailla siten kaavat sopiviksi? Ja  sitten vasta leikkaisi siitä puserosta... Kangaskukka on ihanan resunen ja söpö. Pieni villapaita kehyksissä on hauska :) Himoneuloja-hihakkeet on hauskat, jatkoideointia syntyi heti... Värikäs takki on upea mutta en tiedä osaanko pitää tuon mallista...Onko joku tehnyt tuon ? Millainen se on päällä, tuollainen valuva kaulus? Virkattu huivi...mun Rosee-kukkaset tuottaa samantyylisen hamassa tulevaisuudessa. Ihana vauva pienissä pöksyissä <3 Liila tytöntakki, vihreenä olis veikee Nuuskamuikkustakki. Ihana vauva pienessä kietsussa <3 Ihanan vauvan tilkkupeitto <3 Kiinnostavaa lankaa  käytetty noissa kaikissa vauvajutskissa... Mörkötyyny on niin hupaisa että ei voi vastustaa... ja oli siinä muitakin juttuja mutta nämä nyt ainakin. Tosi kiva kirja, lovely !

Virkkauskirjan kiinnostavat

 461351.jpg

Jännästi tehty toppi. Ei mitenkään et tahtosin itelleni, jollain vaan on hyvin valot syttynyt kun on keksinyt. Liian paljastava mulle. Siksak-kaulaliina on kiva. Kisulle koppa...Isoäidinneliöitä. En tiiä tuosta topista mutta tuo koiran on aika hauska. Kissaparat meillä...:D Vaaleenpunanen toppi on kiva, kukkaset nättejä.

Ja siinä ne sitten olikin. Nyt alan etsimään sitä Kotiväkeä ja koukkua, moi.

 461352.jpg