aamupäivällä näin

 230123.jpg

kesken neulomisen , on siinä sopiva väli selata joululehtee ja ettiä "pientä ja nopeesti  valmistuvaa"  projektia, vihree takki saa odottaa Thelman ja Louisen alkamista.

Joten käteen vuoden 2004

 230134.jpg

Ja sieltä ne lankajutut. Virkatut kopat olen esitellyt täällä jo aikaa sitten, mutta nyt ne lehden loput joululahjavinkit

 230128.jpg

 230130.jpg

ja kankaasta

 230125.jpg

Kaikki ihan kivoja juttuja, aloin neuloon tuota sydäntyynyä. Valkonen tausta ja sydän (ilman pyöreää läiskää) harmaasta valkopilkullisesta langasta, sitä Icelandhommelia.Mulla ei ole sitä kyllä kuin yksi kerä, toivottavasti se rittää tuohon sydämeen... Kolmannes etukappaleesta nyt tehty.

Reetta viihty nokkiksilla mun vieressä kun neuloin

 230121.jpg

Roope valtas paikan kun Reetta siirty kyökin puolelle.

 230122.jpg

Jaa Rasmus? Ei ole oikein näkynyt tänä päivänä pahemmin, mutta ääni kuuluu sängyn alta.... :) En tiedä mitä pahaa se siellä tekee,mutta lankalaatikoiden kannet kolisee epäilyttävästi.

Strömsössä tehtiin kurpitsapiirakkaa, ei näyttänyt kauheen vaikeelta. Pitäis kokeilla itte, kai kurpitsaa saa soseena, ettei sitä tarvi alkaa ihan alusta asti vääntään...? En ole hetkeen mitään leiponutkaan. Tuossa joululehdessä oli karkkiohjeita, vähän houkuttelis. ONNEKSI kotona ei ole nyt mitään kermoja ja siirappeja, muuten täällä jo padat höyryäis...Nam. Pieni palaneen sokerin käry kuuluu tietysti asiaan :)

Ens viikko on onneksi vain nelipäiväinen, ja niistäkin kolme aamuvuoroa. Ei vaikuta ihan toivottamalta. Mutta kyllä aamukamman voisi hankkia...

Kohta on ne käsityömessutkin Tampereella, ihanaa. Viimeksi sieltä löytyi kaikkea mukavaa.Nytkin menen lauantaina heti aamusta, niin pääsee vähän liikkumaan siellä ennen kuin väkee on niin paljon. Viimeksi olin ehtinyt tuhlata jo koko budjetin, ennen kuin pääsin Hobboksin kirjojen ääreen. Onneksi niitä kuitenkin saa tilattua netinkin kautta.

Kirjoista puheenollen, kyselen tässä samalla -taas :) - että onko tuo Odd ball kirja worth to buy ? Voiko sitä selata netissä jossain ees hiukan? En löytänyt ainakaan. Sen saamat lukijoiden arvostelut on hiukan ristiriitaset... Mua on kiusannut se jo pitkään, pitäskö vaan rykästä ja tilata se? Ken tietää kirjasta enemmän, voisi vähän heittää kommenttia, etten sitten ostaisi sikaa säkissä, possua pussissa...Kiitos :)

Siirryn takaisin neulomaan ja katsomaan Amyä, moi moi!