( Minähän varoitin että otsikkorivillä voi lukea mitä vaan :) )

Mulla oli tänään hirveesti duunia ennen kuin menin töihin, joten heräsin jo ennen kaheksaa ja heräsin aika hyvin, en ollut väsynyt, lupaava alku päivälle siis.

Soitin sille työdiilerilleni kun en ollu varma miten noita tuntilappuja täytetään ja siinä samalla juteltin työstä muutenkin. Sanoin vähän että en täysin ole kotiutunut ja että ravintolakeittiöön pitäisi päästä. Mutta sanoin että ehkä se alkaa siitä sujumaan kun opin talon tavoille, että katon nyt muutamia viikkoja vielä ennen kuin alan tosissani muuta hakemaan. Mulla on siis periaatteessa viisi erilaista työpäivää riippuen siitä moneen menen töihin.Tänään oli vitospäivä, joka oli paljon paljon helpompi kuin kakkospäivä. Onneksi nämä hommat kiertää joten ehkä tämä tästä, en vielä heitä kirvestä kaivoon. Töissä pomo kysyi tuntemuksia ja sanoin ihan rehellisesti että epäilen kovasti tuleeko tästä mitään mutta sanoi että hän on ollut ihan tyytyväinen, ja että kun oppii rutiinit niin helpottuu. No, näillä eväillä etiäpäin. 

Soiton jälkeen kävin pimeässä suihkussa (tästä tarkemmin postauksen loppupuolella), ja keräsin paprut kasaan ja menin työkkäriin antaan tilannetiedotusta. Yleensä siellä on aamusin ruuhka, joten olin varannut tunnin käymiseen. Olin sisällä 9.30 ja virkailijalla oli selvästi maanantai. Laitto mulle seuraavan käynnin ensi vuoden kevääseen, ja kun sanoin että eikö mun pitäs tulla sitten kun työt loppuu (marraskuun viimenen päivä) niin hän sano et tosiaan, laitetaan se joulukuulle. Ja kun olin lähettänyt työpäiviä sähköpostilla, hän kysy et niin mikäs meille onkaan meiliosoite kun hän ei tiedä :D Olin ulkona 9.37, niettä se siitä ruuhkasta.

Sitten menin postiin, palautin kirjakerhon paketin ja hain lankani. Ulkona törmäsin kesätyöpaikan Villeen, juteltiin siinä kuulumisia jonninaikaa. Sitten kaupan kautta kotio.

Kotona mikrotin kissoille seitiä. Roope ja Reetta kyttäs mikron vieressä, Rasmus tarkkaili tilannetta ruokapöydältä ja Nekku jojoili lattialla. Kun kissat sai apetta auoin Novitan pakettia ja räppäsin sulaketaulua , totesin itseni aivan kädettömäksi ja lähdin töihin.

Töissä tiskasin ja jossain vaiheessa pudotin pakin (metallinen uunivuoka) jalalleni, tuli sellanen vekkuli tunne polveen, mutta en sitä sitten sen enempää ehtinyt ihmettelemään kiireessä. Kokkailin ja kassailin ja sit kun vaihdoin pukkarissa vaatteita kotiinlähteissä huomasin et polvessa oli kunnon vekki, parisenttinen, ja verta tietysti sukkaa myöden. Loistavaa. Ei muuta kuin laastaria ja kotiin.

Kotona kuvasin langat

 891748.jpg

Näitä molempia tuli kolme. Näiden lisäksi mulla on Tuurista ostetut vihreet ja valkoset Jussit, yhteensä siis 10 kerää. Joutuuko tekemään ensitalvena kirjoneuletta, voi olla. Jos ehdin niin kokeilen jo ennen joulua jotain paketteihin. Riippuen kuinka nopee tässä nyt sitten on.

 891749.jpg

Tilasin tätä Sofiaakin kun en kaupassa ole nähnyt. Näistä tulee varmaan Minjalle pukinetta pakettiin.

Mitäs muuta...No, sovin serkkuni Marin kanssa tällit perjantaille ja sitten Riitta tulee muutamaksi päiväksi yökyläilemään tänne. Eli huomenna on siivottava ennen ja jälkeen töiden ihan simona :) Ihan hauskaa kyllä, harvemmin mulla yövieraita on. Saapi vaan nähdä miten homma toimii kun Riittalla on lapsuudentraumoja kissankynsistä ja ...niin :D

Koska vessassa ei ole valoa ja pyykkikone ei mene päälle, soitin Mikolle että sulakeko täällä pitää vaihtaa vai mikä tää loota täällä vessan katossa on...Opin uuden sanan, vikavirtakytkin. Nyt palaa valot ja pesukonekin saa virtaa. Thanks.

Muutama iloinen asia vielä, niin posti toi odotetuimman kuvaston heti JouluAnttilan jälkeen

 891751.jpg

Iltalukemista.

Toinen iloinen asia on se, että Nekku on oppinut miukumaan tänään. Hän on itsekin hämmästynyt äänestään, ja tassutellessaan välillä pysähtyy istumaan ja miukuu. Molemme kaikki erittäin ylpeitä tästä kehitysaskeleesta :)

Teijan päivä tai siis ilta jatkuu nyt Uhrilampaat -elokuvan parissa (varmaan viides kerta kun katon sen) virkaten.

Huomenna keskityn enemmän blogien lukemiseen ja kommentointiin, joten nähdään myöhemmin tällä viikolla valmiin ET-kassin merkeissä.

Bye.