Töissä on sellanen kiva uus tuuletin. Muutenkin pelaa ilmastointi. Kotona on kuuma. Tää talohan on muovitettu joten voitte kuvitella tunnelmat. Tästä on tullut saunallinen yksiö :)

Ida sai jatkoaikaa lomaansa ( vai pitäskö sanoa että minä sain ? ;) ) tuonne torstaille asti. Juhlittiin hakemalla pieni nakkipaketti ja syömällä se Kiovanpuistossa. Maistui ! Viime viikolla käytiin Sorsapuistossa tekemässä kunniakierros

1246296240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Idan kanssa on kyllä mukavaa, se on niin kiltti. Kissojakaan ei enää niin pelätä, päinvastoin pikkuemäntä on alkanut komennoimaan kissalaumaa. Sänkyyn ei ole yhdelläkään katilla asiaa sillon jos Ida siellä nukkuu. Mua se ei ole vielä ajanut pois.

Kästöist sen verran et on projekteja valmiina mut en jaksa kuvailla kun niihin pitäs pukeutua. Syksyä ja talvee varten tikutin Elfinistä pitkän helmineulehuivin isoilla puikoilla. Tuli ilmava ja kevyt.

1246295998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valkosen liehuketakin yritän lauantaille valmiiksi, mutta saa nyt kattoo. Mennään työporukalla yhdelle työkaverille veneellä Tampereelta uimaan, saunoon ja grillaan ja sitten jonnekin tanssilavalle ( en varmasti tanssi ) ja sinne mietin sitä takkia. Mekkoa etin tänään alennusmyynneistä mutta aika heikkoo oli tarjonta, kun en halua mitään vesirajamekkoa enkä ylipitkää. Ginassa oli aika kivoja tosi pitkiä raitatunikoita polveen asti jokka kävis mekosta, sini-valkoraidallista kattelin. Mutta kun ollaan menos tanssilavalle eikä merimieskapakkaan niin se ei nyt käy. Mietin vähän jos kattosin lehtien mallit läpi, SK:ssa ainakin on ollu kivoja mekkoja, ja sitten Eurokankaan valikoiman. Niin ompelis itte jonkun simppelin. Voin mä laittaa paian ja hameen mut jotenkin tuntuu et lavalla PITÄÄ olla mekko. Katsotaan...

Iloisia perhetapahtumia -osastolla on tapahtunut myös, Viljo on saanut tänään pikkusiskon ! Neidillä ei ole vielä nimeä

1246295956_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanaa et Viljokin sai nyt kaiffarin <3

Kiitos Sarille elokuvavinkistä, en ole sitä nähnyt mutta haalin ilman muuta käsiini! Luin jo hiukan netistä mistä siinä on kyse, jänskä. Katoin sellasen elokuvan nyt viikonloppuna kuin The Visitor ja suosittelen. Katoin myös My sassy girl -filmin ja sitä en suosittele.

Michael Jacksonin kuolema oli yhtä järkky uutinen kuin Dianan aikanaan. Vaikka en mikään suuri fani ollutkaan niin teki mies uskomattoman upeita biisejä kyllä, oli erittäin lahjakas omalla alallaan. Saa laittaa monta äijää biisejä sepustamaan ennen kuin yltävät edes puoleen väliin Billie Jeaniä :)

Nyt mennään Idan kanssa ulos ja sitten Ocean 11 ja mustaa pitsisukkaa Liisalle.

Nauttikaa kesästä, ja jädestä, vaikka pienten vatsanipistelyjenkin uhalla :D