Viva le France... Mun elokuvat oli eilen ranskalaispainotteisia. Kirjastosta löytyi Le Divorce , joka oli ihan jees ihmissuhde-avioero-ruoka-taideteos -kooste. Ja sitten lainasin ja katoin ainakin viidennen kerran ihanan Amelien :) Amelie on ihana, Amelien koti on ihana :)

Elokuvista vielä sen verran, että Movie Mistakes on vierailemisen arvoinen sivusto, jos on elokuvan teossa sattuneista kömmähdyksistä kiinnostunut. Ameliessakin oli vaikka kuinka ja paljon. En tiiä, mä en tollasia "virheitä" huomannut, mutta ei ne niin olennaisia kyllä olekaan. Anyway, se on ihana elokuva.

Neuloin eilen vihreetä takkia, eka hiha on puolessa välissä. Niistä tulee sellaset, että  levenevät hihansuita kohti. En tiiä sopivatko, mutta en halunnu sellasia puikkarihihojakaan, jotka kapenee ranteeseen.

Nina saa tänään postia joten voin paljastaa mitä neuloin. No sellasen silmille yöksi laitettavan pimentimen :) Mikä sen nimi on, en tiiä kyllä oikeestaan...Enkä nyt muista mikä sen nimi oli enkuksi, mutta tästä lehdestä kuitenkin, Knit 1 spring.

Tiiätte mitä tarkotan. Siitä tuli ihana, vaikka se ei kyllä pimennä yhtään. Mutta tuskin se oikeeseen käyttöön meneekään. Se on vaaleenpunasta Butterflytä ja reunoja kiertää valkoinen hapsulanka. Silmiä vasten on valkoinen askarteluhuopa, kiinnikkeinä valkosta nauhaa...Tekstiviestinä tulee tänään kommentteja.Hoppas.

Mun on alettava tekeen niitä aakkospaloja. Kirja on palautettava 4.7. ja siihen mennessä ne on tehtävä. En tosissaan ala kopioimaan sivutolkulla niitä aakkosohjeita. Yritän saada vähintään kolme palaa päivässä tehtyä.En tee mitään muuta ennen kuin ne on valmiit. Paitsi Annin mekkoa, se on tehtävä ennen kuin kesä on ohitse. Villatakkia tartten syksyllä vasta.

Mutta hyvin se menee, päivällä kolme palaa aakkosia ja illalla mekkoa, neulontaa ja virkkausta.Jeps.

Sellasia suunnitelmia tälle päivälle ja loppuviikoksi. Ei mannapuuron keittoa tänään. Tänään syödään salaattia makeen chilisoosin kans ja uunissa paahdettuja vuohenjuustoleipiä. Suolasta tekee mieli kun on niin kuuma.

Ihana teepannunlämmitin (tai kahvipannun, kaakaopannun...) Knittyssä. Tuollainen on saatava. Paitsi noita pilkkuja en tartte, raidat riittää.

Huomenna aakkosista ja mekosta lisää tarinaa, valmistuuko huushollissa mitään vai meneekö kaikki aika taas lehtien lukemiseen, to be continued...

He, hei !