Päivää!

Voi, ei mulla mikään " venyn kotona ja neulon " -viikonloppu ollukaan! Perjantaina töistä soitettiin että töihin sieltä ja olin sit iltavuoros kymppiin asti. Kun tulin kotio, aloin neuloon Tango Fanista kettupuuhkaa, siis vaaleanpunaista :) Siitä tuli veikee! Viimeistelin sen lauantaiaamuna (koko puuhkaan meni aikaa noin kuusi tuntia) ja sitten meninkin Janinan kaksi vee- synttäreille. Ihanaa Minni-kakkua siellä, nam! Ketusta kuvaa sit kun keksin koneen mihin saa johdon lykätä...But soon, soon...:)

Kotona meni loppupäivä siivotes, ja sit kokeilin niistä Akacia-keristä huivia...siis eri mallineuleita. En keksinyt mitään kivaa, purin koko systeemin. Toivottavasti uudes Suuri Käsityölehdessä on joku kiva malli, tekee mieli neuloa harmaata nytten. Eikös sen ensi viikolla jo pitäs ilmestyä... Illalla sit mentiin baariin, mut olin niin väsyny et lähin ajois pois ja nukuinkin pitkälle sunnuntaina, puolille päivin. Yleensä olen hereillä viimestään kasilta, vaikka kuinka sais nukkua. Kaippa sitä univelkaa oli kertyny niin että nukutti.

Sunnuntaina aloin tekeen sitä leppisristipistoo. Yritän päästä eroon merkkauslangoista, joten sävellän vähän sitä ohjetta. Esimerkiksi puun lehtiin on käytetty ohjeissa neljää eri vihreetä, ja meinaan laittaa surutta kaikkia vihreitä mitä mulla on. Samoin leppiksiin on käytetty vaan yhtä punaista, meinaan tehdä niistäkin erisävyisiä. Ei tuollaisilla tokanlopuilla muutakaan virkaa ole. Jotain pieniä juttuja niistä saa, mutta aina isompaan projektiin tarvii aina uudet tokat. No, sain sen alulle ja tosi kiva sitä on tehdä, kun ei ole hetkeen pistelly mitään.

Sunnuntaina illalla mentiin sit kuunteleen viel karaokee, joten oli se melko aktiivinen viikonloppu multa, kun yleensä olen aina vaan kotona.

No niin...mitäs muuta sitä juoruilis... Hmm, kyllästyin haeskeleen sitä hiivatin suihkuverhoo ja tilasin just Ellokselta uuden. Katos vaan kun oli "pitsinen" suihkuverho löytönurkassa tosi halvalla. Mun piti tilata simppeli valkonen mut otin sit sen. Valkosen matonkin tilasin, ja pari paitaa kun on vähän huono tilanne kaapissa niiden suhteen. Tilasin pikana niin tulee jo tällä viikolla ärrälle.

Katoin Jodie Fosterin Flightplan-elokuvan myös perjantaina , se oli tavallaan ihan hyvä mut venytetty väärästä kohtaa.Mutta ihan kateltava, hyvä idea siinä. Perjantaina kateltiin tietysti myös Lordia siinä väännön ohessa.Tunnustan heti että en tienny niiltä muita kuin Hard rock hallelujah ja Would you love a monsterman-kappaleet, eikä ne muut oikeen tuntunu jäävän päähän muutenkaan...Mutta kyllä haluan nähdä livenä, toivottavasti jo kesän aikana..

Sillon kun Sidneyssä oli olympialaiset 2000, niin siel päättäjäisissä oli Midnight Oil esiintymäs. Telkasta kattelin sitä ja nehän esitti siellä sen Beds are burning-kappaleen..Ja se olikin ainoo kappale minkä tiesin niiltä. Tuli kuitenkin sellanen Oil-kuume, et piti Swamp Musicista hakee se Diesel and dust-levy, ja siitä tulikin yks mun suosikkilevyistä.Toinen on Queenin kokoelma, jota voi kuunnella tappiin asti kyllästymättä. Siivotessa aina Janne Tulkkia :), sen cd:n aikana ehtii tekeen viikkosiivouksen, jos kämppä on ollu normaalikäytössä....:)

Sellasta musiikkilöpinää....

Jatkan sitä ristipistoo tänään, ja ehkä kokeilen aloitella niitä sukkia, mitkä tehdään putkena...Mulla on kelta/aprikoosi/vaaleenpunanen-mössö- seiskaveikkaa kerä ja en ole saanu siitä mitään aikaseksi, ja haluisin siitä jotain kivaa...Vuoden ekassa Modassa oli ohje jollekin Wetterhoffin langalle, pitää hiukka säätää silmukkalukujen kanssa ensin.

Enkkua en nyt ehdi kirjottaa, yritän huomenna paikata noi uupuvatkin...

Marie Claire Ideesissä oli hieno kivisydän-taulu...

89057.jpg

...ja ne kivet oli tehty askartelumassasta ja maalattu.

89100.jpg

Pääsee ehdottomasti " tahtoo tehdä " -listalle.

Ciao!