Jouduin tälle huonolle koneelle, jolla on tapana mennä yhtäkkiä ihan pimeeksi. Joten nyt mun pitää tallennella koko ajan :)

Jeps, suoraan tilattuna nuo lehdet on varmaan halvempia, mutta kun ei ole Visaa niin ei voi oikein tilailla. En oikein perusta noista luottokorteista kun tää mun taloustaju on muutenkin hieman heikko :) Mutta olen miettiny sen hankkimista et sais tota lankaa ja muuta roinaa tilattua. Vielä oon pärjänny ilman. Jos neulois eka nuo nurkissa pyörivät langat ...Ilman muuta kannattaa hintoja vertailla, tilas ja osti sit  mitä vaan.

Iglu oli huopunut niin kuin toivoin. Se on ihan pieni kassi nyt, ompelin sangat kiinni tänä aamuna. Se on niin pieni et en voi käyttää ite, menee Annille "Reettan neulomana", niin kelpaa.Vois tarkotuksella neuloa jätti-ison kassin ja huovuttaa sen sitten oikeen kokoiseksi. Pitää funtsia mitä keriä kotoa löytyy...

Eilen ei tullu Modaa mutta Kotivinkki tuli ja siinä oli helppoja virkkausohjeita. Oli vähän turhan helppoja, ei oikein mitään uutta mulle. Mutta innostuin virkkaan sellasen pienen neliskanttisen kipon Tennesseen nysästä, oisko kanttiinsa hätänä kymmensenttinen.

Annin mekkoa olen virkannu, ei ole kerä vieläkään loppunut. Mutta kohta, tänään tai huomenna.

Uusi Moda tuli tänään viimeinkin. Haluan siitä

-sivu 10, ruskee takki ja hattu vasemmas reunas. Siis catwalk-kuva, mutta ohjeen voi aina keksiä ite...

-sivu 16, mut valkosena se takki

-sivu 18 ja 19, eri väreissä noita pipoja. Mietin kokeilla tota huivia tänään niistä Brilloista...

-sivu 20 , bolero, mutta mustana

-sivu 21, eri väreissä nuo kukat ja laukun pohja vaikka mustasta

-sivu 28, malli 23 ja ruskeena takki, kiitos...

-sivu 43, malli 42. Siis miesten villatakki, värit ihan jees. Tai sit jotain vihreen sävyjä ja sinistä...tuota Lopi-lankaa en ole koskaan neulonutkaan...

Ommelluista vaatteista kivoja asukokonaisuuksia on 1, 2, 3, 6, 8, 10, 16 ja 19.

Jeps, eikun puikot heiluun ja ompelua opetteleen.

Tänään en ole tehny mitään, selaillu tota Modaa vaan ja pessy pyykkiä. Pitää ryhdistäytyä ja virkkailla kun pääsee kotia. Postissa pitää käydä kans.

Olen vähän hunningolla. Huomasin et kolmen kirjakerhon kuukauden kirja on peruuttamatta, ja kirjastoon oli sakkoa kertyny 4 ekee. Yleensä huolehdin aina kummastakin ajoissa. On varmaan liikaa tätä vapaa-aikaa, unohtuu kaikki arkinen.Ryhdistäydyttävä siis näidenkin asioiden suhteen.

Ei ole oikein mitään lätistävää, taidan mennä kokeileen tota Modan huivia ja Simply Knittingin huivia kans, tulisko niistä mitään kuviin ehtivää, moi moi....

                                       cat-fly.gif