Pesukoneessa on neljä jäniksenriepua

 1162269.jpg

Niitä on viisi mutta Nekku raahasi yhden sängynalle ja en saa sitä sieltä laatikoiden takaa nyt. Se pääsee huopumaan sitten myöhemmin.

Olin kaupungilla. Ostin sitä mustavalkosta Elfiniä 7 kerää. Ooh, I just loooooooooove it. Sitten Anttilasta kaksi kerää sinistä Sonjaa, Ginasta mekon ( jota kyllä tuunaan hiukan) ja neuletakin, koruja, Indiskasta pari lyhtyä, Hemtexistä servettejä, suklaata ( Sulo Vilen -ilmiö VapaaValinnassa :D )... Otan kuvia kun jaksan. Vähän jäi kaiveleen alennuksessa olevat joulukoristeet niin teen varmaan vielä huomenna täsmäiskun niiden merkeissä ja sitten alennusmyynnit saa mun puolesta olla. Kävin etsimässä sitä yhtä takkia mut eipä ollut enää. 

Kiitos kommenteista. Kävin jo osittain jättämässä kommentin jos jotain kysyttiin mutta laitan vielä tähän... Eli kuvat on otettu vanhalla kameralla ja kakun tein itte :) Ninan äidin huivi ei ole mikään valmis malli vaan pitsi on Modan keeppiohjeen pitsiä ja virkattu reuna on Novitan kesänumerosta viime vuodelta. Vihreä baskeri on Novitan Seitsemän Veljestä ohjelipareesta mikä ilmesty syksyllä, se oli siinä kannessa. Sitä näky olevan myynnis vielä Vaparissa ja Anttilassa. Ja missä välissä mä nuo neuloin niin huivi oli valmis jo aikoja sitten ja loput neuloin silloin kun olis pitänyt nukkua tai olla töissä :D 

Ja sitten Sädetikkuarvonta :), neljätoista oli siihen kommentoinu joten numeroista 1-14 paperilappuarvonnalla valikoitui numero 14 eli Sari. Onnee ! Paketti on valmis ja sinisävyinen, postitan sen jo huomenna jos saan osoitteen minne sen postittaa ;) Jätin Sarille jo tuosta kommenttia.

Täällä on yksi valmis pipo ja aloitettu hahtuvalankajämäkassi, joten bloggaan niistä vielä uudestaan illemmalla. Ja jänöistä ! Nyt en ehdi kun on niin kamala nälkä.