Katon aina Teho-osaston ja nauhotan Lostin, miksiköhän? En tiiä. Jotenkin vaan se kuuluu mennä niin päin.

No, niitä katsellessa sain taas virkattua. Ehkä sunnuntaina toinen poncho on valmis. Olen koko viikonlopun töissä, joten voi jäädä hieman heikoksi tuo virkkausaika. Vappukin tuossa, en tiedä jaksanko sitä sen kummoisemmin juhlistaa enää töistä tultua. Voi olla että innostunkin, tarpeeksi kuuma kun on niin alkaa janottaan ;)

Lammaskassissa on nyt viisi lammasta.Muutenkin tein yhden välipala-askartelun mutta en nyt siitä mainitte sen enempää, ensi viikolla kylläkin.

Kotona odottaa kaaos siivoamista, teen sen tänään että saa olla loppuviikon kotona huilien. Etolasta vois shopata jotain iloisen värisiä muoviämpäreitä yms. siivousvälineitä, jos se tekis siitä hommasta vähän mukavampaa. Tavaran määrä on hirviä kämpän kokooon nähden. Tarttisin kaappitilaa lisää ja kivoja säilytyslaatikoita ja ja ja....Mutta tällänen ongelmahan on yleismaailmallinen, joten mitäpä sitä sen enempää murehtimaan :)

Etsin eilen sitä  "valkoiset pitsirannekkeet" -lankaa ja löysin kerä + rapiat valkoista Novita Bambinoa, mietin että vois tehdä niistä. Pitsimalli on vielä hakusassa.Voipi olla et sit kun ne on valmiit, niin niitä ei enää tartte, mutta ainahan tulee syksy.

Meinaan loppukesästä alotella sellasta lasten duffelia neuloon, joka sit huovutetaan. Modassa oli ohje jokin aika sitten.Tai aika pitkä aika sitten :) Mietin väriä, tummansininenhän olis klassinen, mut toisaalta jokin kiva liila tai vihree vois olla kiva kans. Tulee Annille se takki, niin joku pienen tytön väri on valkattava. Pitää kattoo se lanka ja mitä värejä on saamaksissa.

Höpisen jo syksystä vaikka kesäkään ei ole vielä alkanut, sori. Mulla ei ole kesäksi muita neuleita suunnitteilla paitsi Sisu Glitter-homma ja ehkä jos ehdin niin Novitasta jokin  niistä valkoisista pitsineulesysteemeistä.Ja sitten se Chili-poncho. Pitää ryhdistäytyä näiden neulomisten suhteen taas. Kohta ilmestyy taas uudet numerot ja tehtävien lista vaan pitkittyy. Voiko tätä kutsua enää harrastukseksi ? Tämähän käy suorastaan työstä :)

Tahtosin sellasen Harley Davidson-tyyppisen neuletakin. En ole nähny missään kuvaa neulotusta, joten ohje on sovellettava ite. Raidathan menee näin , ja tuon kuvan tapaisen mutta siis ribbiä neuloen, jolloin se on vähän suorempi ja tiukempi. Ja mulla ei ole Harrikkaa, mainitaan se nyt tähän väliin, mutta eipä mulla ole venettäkään vaikka mulla on norjalainen kalastusneule :)

                                 71879.jpg

 

Yesterday during watching Lost and E.R. I did a little crocheting. If I got time , I work a lot during weekend, I might can finish poncho #1  on Sunday.

Sheepbag got 5 sheeps, five more to do.

I have to do a lot cleaning back home today. Maybe  these colourful items would make it little funnier?

I have made some plans for my own white lace-wristwarmers, duffel-jacket to Anni and Harley Davidson-cardigan for myself. Can man call this as a hobby anymore, this is work ! :)