Keskeneräisten töiden lista on lyhentynyt hiukan nyt viikonlopun aikana. Iidan paketti on valmis, lankaa on jäljellä vielä joten jos keksin jonkin pienen jutun niin sen ehdin vielä kutomaan. Palkintona tästä :)  neuloin Tarjalle punaisen "karvalakin" Nallesta ja Tango Fanista. Ja yllärin. Sunnuntaina neuloin irtohihasysteemiä, se on valmis. Selailin S. n' B.:tä ja Italian jobia katsellessa tein kissankorvalakin muuntaen sen lapsen kokoon. Toivottavasti se sopii.

Kaappeja siivotessa löysin muovikassin, jossa oli aloitettu jenkkikassi, siis se virkattu. Sekin vielä, ei nää keskeneräiset lopu koskaan ! Ja oikeestaan mun pitäis ennen viikonloppua tehdä kaksi kassia lahjaksi. Onneksi pitsinvirkkaus 3.5 koukulla on nopeaa. Toiseen kassiin on ostettava lankaa, kun eihän mulla ole yhtään vihreetä kotona.

Eilen Nooraa katellessa huomasin Ilmarin (vai mikä tän kosijan nimi olikaan...) tumput, olipa hienot. Mummu on tehnyt mulle joskus samantyyppisellä kuviolla tumput, joissa lukee vielä varressa "Teija". Pitäs ettiä ne ja kuvata tänne, jos sattuis kotopuolesta löytyyn.

Muutenkin noita kuvia valmistuneista töistä on luvassa loppuviikosta, kirjaston koneeseen ei saa tökkiä kameran johtoa, ja olen sen koneen varassa kun kotona ei konetta ole.

Käväsin juuri postissa ja sorruin ihaniin Muumi-kortteihin, ostin pakkauksen jossa on merkit mukana.Muumit vaan näyttää niissä vähän kiukkuisilta :( Ehkä niillä on huono päivä? :)

Laskuri on mennyt mukavasti eteenpäin, totean iloisen hämmästyneenä.Kiva !

Ensi viikolla pääsen Tampereelle ostoksille ja samalla reissulla meen kattoon valtavaa koiralaumaa tänne . Kuinka sieltä malttaa lähteä pois, ei mitenkään. Jokiselta on haettava lankaa ja pari lehteä on ostettava kans. Etolassakin vois käydä. Ja kirjastossa maksamassa sakot :) R-kioskin lehtien noutopistesysteemi ei pelittänyt, nettisivussa oli jotain vikaa. Lähetin palautetta, pitäis kattoo joko ne toimii.Tää paikka on niin pieni kaupunki, että ärrälle tulee vain samat käsityölehdet jotka tulee jo kotiinkin :(

Lasten ja lastenmielisten huviksi Muumikuva tähän :

58736.jpg