Tänään taas tulee puol neljä asunnonostajaehdokkaita. Helevetti, sanon mää. Rupee ihan oikeesti ärsyttään. Ja välittäjä sanoi että me tullaan iltapäivällä kattoon, ei kysyny mitään että sopiiko että me tullaan kattoon, kai niitäkin jo veetuttaa vuosikaupalla myydä samaa kämppää. Kyllä muakin. Sanoin että puol neljä saa tulla. Ehdin piilottaan omat tavarani siihen mennessä.Paska.

Tein tasan kymmenen kerrosta peittoa, sitten neuloin Nallesta Apupupun etupuolen, tulee melkonen rimppakinttu,pieni.

Sitten ryhdistäydyin ja neuloin valmiiksi tämän

                        105068.jpg

ja tämän

                        81957.jpg

Lankaa ei jääny hapsuihin joten se saa kulmiinsa vaan tupsut.

Tänään sitten meinaan purkaa Aino-takin, neuloa pupun takapuolen :) ja neuloa peittoa ainakin sen kymmenen kerrosta.

Luin eilen Sinkkuelämän loppuun. Posti toi uuden Marie Claire Ideesin, siinä oli kaikkea kivaa taas niin paljon. Alan lämpeneen pompulahuiveillekin pikkuhiljaa, vaikka en oikeestaan niin  tykkää pompuloista.Siis tarkotan niitä pyöreitä villalangasta tehtyjä pompulatupsuja. Jos tekis yhden virkatun huivin ja siihen sit pompuloita roikkuun...hmm....

Katoin eilen Supernaturalin, ei tarvi kattoo toista kertaa. Muuta en sitten kattonutkaan, paitsi Oprahin ja se laittokin pillittään ihan tosissaan. Niisk.

Ihan huonolla tuulella taas tuon asuntojutun takia, vaikka aamulla olin ihan hyvällä. No ei auta mikään.

Katoin paljonko maksais kun tilais M.C.I.:n puljusta lehtiä ja tavaraa, 18 ekee postikulut. Vähän liian huimat. Ja se lehti, mitä halusin , ei sitten edes ollut siellä enää. Forget it.

Joo, huomenna taas töihin neljäksi päiväksi putkeen, ärsyttää tällänen epäsäännöllisyys kaikin tavoin, töissä, vapaissa, palkoissa....

 

cupola_house_front.jpg

Miulle tällänen, oma.

Moi moi!