No niin, Tampereenreissu suoritettu. Ja millanen se päivä oli niin aloitetaas sillä että otetaan pari koiranpentua

 564760.jpg

Tai no, itseasiassa otetaan seitsemän koiranpentua

 564762.jpg

 ja Viivimamma

 564781.jpg

ja tädit Siiri ja Sanni ( kuvassa vähän karheena molemmat koska köydestä rähinää...)

 564769.jpg

Lisätään siihen parit kahvittelut ja hyvää ruokaa ja Malesianmatkakuvia ja karkkia ja 208 digikuvaa koirista. Kehtaanko sanoa että viivyin kylässä 7-8 tuntia... Yritin jossain vaiheessa jo lähteä pois mutta sitten oli se ruoka :D Pennut oli ihania tietysti, vilkkaita ja äänekkäitä. Sai pitää sylissä ja rapsuttaa mielinmäärin. Sanni ja Siiri järjesti turnajaisia vähän väliä ja Viivi oli itse rauhallisuus. Oli sitä puhumistakin äärestä viereen, töistä ja vaikka mistä. Aika meni nopeesti ja oli siis erittäin mukava käydä kylässä, kiitos vaan Janelle ja Mikalle !

Tulin kotio alkuillasta ja kotona odotti Simply Knitting ja Suuri Käsityölehti. Molemmissa oli hyviä jutskia mutta en nyt jaksa alkaa selvittää niitä tähän, jääköön huomiselle.

Tampereella selailin kirjakaupassa sisustus- ja käsityökirjoja ja oli siellä muutamia kiinnostavia, pitää kattoo josko kirjasto tarjoilis niitä lainaan. Hemtexissä pyörin kanssa ja löysin parit ihanat verhot, mutta en ostanut vielä. Lindexillä kokeilin mekkoja ristiäisiä silmälläpitäen ( mä en tiiä tykkäänkö siitä Henkan hameesta minkä sillo tilasin sittenkään...niinku ristiäisvaatteena, muuten kyllä) ja vanhasta tottumuksesta otin "normaalin" kokoni ja sitten hainkin kahta kokoo pienempiä kun oli liian isoja. Ihmeellistä. Tosin ne oli leveehelmasia mekkoja , joten ne antaa aika paljon muhkuroille anteeksi. Sovituskoppien peilit oli edelleen pelottavia :( Mutta tän kokeilun jälkeen tiiän suunnilleen minkätyyppisen mekon  haluan. Mitäs mä muuta tein...Niin! Missä Laukontorin reunalla sijainnut askarteluliike on nykyjään??? Onko se lopettanut? Sen tilalla oli Kantriina. Ihana liike sekin on, mutta ei siellä oikein askartelusälää myydä...

Sisko soitti että Joonas oli voittanut jonkin 4H -piirustuskilpailun, ONNEA JOONAS !!! Kummitäti on hyvin ylpeä ! Minen ole kuvaa nähnyt, mutta eiköhän se vastaan tule jossain vaiheessa :)

Huomenna siivousta, askartelua (ne kortit yritän väsätä) ja sit jos Päivänpaistevuokralainen ehtii niin se tulee käymään ja virkkausta ja mitäs muuta, katsoo sitten. Kai sitä jotain keksii. Hyvää viikonloppua!

 564770.jpg