Juhlat on juhlittu, sankari näytti illalla seittemän aikaa tältä :

      180664.jpg

Hattu uudesta Suuri Käsityölehdestä ja huivi Novitan syksynumerosta, lovely.

Mun perjantai-ilta ei kulunut sitten vain neulaa pidellessä. Mut soitettiin töihin pitsaa paistaa, joten neule ei valmistunut määräajassaan, ja vihreestä takista puuttuu seittemän nappia ja pari helmeä. Takkia varten ostamani nauha ei sopinutkaan , joten nauhaosuus saa odottaa Tampereen valikoimiin pääsemistä.plääh.

Mutta tässä valmiita tai melkeen valmiita hommeleita...

    180617.jpg

Mademoiselle Fifi kolmas, iha hirvee ottaa kuvia isoista jutuista...tuossa kuvassa on neuloja vaan toises sivus, kun rullailin sitä auki kuvaa varten. Odottelee siis uudelleen pingotusta. Ihana malli oli neuloa, suosittelen lämpimästi...

 Fifin hipiää

    180665.jpg

    Tästä topista puuttuu parin langan päättely ja kaulanaukkoon tulee nauha, joka on isolla rusetilla.Ensi kesäksi siis, nyt ei enää tarkene.

    180660.jpg

Haarukkapitsihuivi, ihana kun tekee toisesta langasta. Vaikka onkin jotenkin lerppa päällä, pitää tehdä isompi ja ilmavampi seuraavasta.

    180662.jpg

    180661.jpg

Kolmiohuivi, jossa on myös tupsut kulmissa nykyään. Novitan Floricaa tuo lanka.

   180663.jpg

Ihana lammaslaukku, josta puuttuu soljet vielä (hihnan kiinnitykseen ja laukun sulkemiseen).Tästä tuli juuri sellainen kuin aattelin, harvemmin käy niin...

    180654.jpg

Ja sitten, Apupuput Kasper, Jesper ja Joonatan

   180643.jpg

  Sellasia, jos jaksan ommella nappeja niin kuvia huomenna lisää.

Osto ja myynti -liikkeessä ei ollu mulle oikein mitään nyt. Yksi retrolipasto oli aika kiva, mut sit äiti sano et eikös sun pitänyt valkosia huonekaluja...??? No piti piti, eli en ostanut. Ja ei se niin sopivankokonen mun eteiseen olis ollukaan.Liian levee. En ostanut sitten muuta kuin Löytiksestä vähän tuomisia muksuille, sellasta tavaraa. Ei mitään lankaa tai muuta oheistarviketta. Äiten piti ostaa iso virkkuukoukku, mutta sekin unohdettiin sitten kokonaan.

Synttärit meni ihan hyvin, kakunsyöntiä ja sen sellasta, kaikki tietää millasta synttäreillä on, huisketta ja hulinaa.Nyt loppupäivä ollaan sit opeteltu Ruotsia Basshunterin kanssa. En tiiä kasvanko koskaan ulos näistä discopoppi-renkutuksista, en varmaan. Paula Koivuniemi- vaihe saa odottaa :) Tää on vaan sellanen hyvä.Musiikkimaku on melko laaja, tääkin on musta tosi hyvä...Hmm....Olihan Kodin Kuvalehdessäkin (muistaakseni) juttu discosta, minne piti näyttää paperit et on oli 50 vee...kaikenlaista. Juu, päivän Levyraati oli siinä :)

Ja niin taitaa olla muutkin juttelut, nukuin viime yönä vain viisi tuntia, ja olo on sen mukanen.Hyvää yötä!