Jeps, tilattu Kettupuuhka on valmis. Aloitin sen viiden maissa ja kymmeneltä lopetin. Kaksi kerää mustaa ja sitten vähän tuota valkoista. Hassunnäkösesti tuossa hännänpäässä mustat karvat sojottaa sivulle mutta valkoset ylöspäin...Olenko neulonut lankaa väärästä päästä tai jotain. Kaippa se siitä oikenee.

 424275.jpg

 Päivällä kävin siel työkkärissä ja kaupasta hain muonaa ja aineita appelsiinimuffinseihin, joita en sitten jaksanutkaan / viitsinytkään leipoa jo tänään. Aina ei huvita.Leivon huomenna. Nukuin tosi hyvin viime yön, edellisyönä ei uni tullut silmään. Stressiä, stressiä...

Katoin aamupäivällä siskolta lainaamani Vareksen, sen ekan siis. Tarkoitus olis katsoa tuo uusikin. No mitä tästä ekasta sanois...pari ihan hyvää huumorihommaa mutta muuten aika...no, Juha Veijonen on tosi hyvä. Samuli Edelmann - vai Edelman - ei sopinut rooliinsa.Ei siitä saa niin ilkiää tekemälläkään.

Henkan ja Maukan paketti...mun hame ei ollu siellä, tulee vasta huhtikuussa :( Mutta paita oli sopiva, alusvaatteet samoin ja kaulakorukin sellanen että tykkäsin. Toivottavasti siskolle sopii nuo vaatteet aina vaan pyöristyviin muotoihin :D niin ei tarvi sitten palauttaa mitään.

Huomenna siivoan, teen muffinseja ja neulon Joonaksen lätkän hyväksi.  Ei mitään erityisempää ohjelmaa. Kävin muuten ruokakaupassa käydessäni lankakaupan ikkunan takana ja hämmästelin jälleen kerran kuinka siellä voidaan pitää Novitan lankoja 0.50 -jopa 2 e kalliimpina kuin Löytötexissä. Siis hinta kerää kohden. Ei ihme että sieltä saa edelleen jotain tosi vanhoja Novitan lankoja, sinnehän ne jää. Myyjät on kyllä tosi mukavat, mutta ei siellä tule käytyä kun hinnat on sellaset. Jannea ja Maijaa siellä myydään kanssa, ja muutamia satunnaisia satseja muitakin lankoja, muuten Novitaa.

MUTTA MINULLAHAN EI OLE LANKAKAUPPAAN MITÄÄN ASIAA KUN OLEN PUDOTUSPELEISSÄ MUKANA. Kyllä, alkaa huudatuttaan  jo, ja on vasta toinen päivä menossa.

Kolmosen elokuva alkaa, taidan katsoa sitä ja neuloa. Jämälankaa.

Öitä !