Olen varmaan laittanut tuon otsikoksi ennenkin mutta saapi olla. Olen istunut tässä koneella nyt varmaan yli kolme tuntia. Facebook ja mese on vieny aikaa, ja blogikierros. Ja samalla olen kuunnellut Apulantaa ja Uniklubia.

Kun tulin kotio kävin suihkus ja vaihdoin kotivaatteet eli miesten löysät bokserit (ihan parhaat jalassa) , hihattoman paidan, villatakin ja Torino-polvisukat. Aika mielenkiintonen yhdistelmä, kutsumaton mutta tervetullut vieras totesi. Ekkö osaa päättää onko sulla kuuma vai kylmä.

En :D

Hain isosiskon toivomuksesta lelulehtiä lelukaupasta ( ja samalla voin kertoa että mulle voi paketoida kamaa sivuilta 33,36 ja 38 *vink, vink* )  ja ostin pikkusiskolle viis puoloset pyöröpuikot. Sitten Wiener nougatia laatikko...nyt vois keksiä mitä tekee kolmellakymmenellä W. nougatin käärepaperilla :) Täällä ehkä ideanpoikasta.

Marie Claire Idees tuli ja awesome ideas, tässä kollaasi suossareista tai muuten hauskoista

 1077476.jpg

Virkattuja kukkia "köynnöksenä", tilkuista leikattu kissatulu, liimattu ilmeisesti vaan kankaalle. Kimalleliimalla koristeltuja tähtiä, pallo joka on päällystetty mohair- ja hopealangalla (kuusenkoristeeksi), tilkuista koottu tähti. Yo-yo -ympyröistä koottu peitto, neulottuja lahjasukkia, hauskasti puettu lumiukko, lisää sukkia ulos koristeeksi, jääpalojen sisään varvuilla muodostettu teksti. Paperilintuja, kangasenkeli, aaltopahvista koottu takan mantteli ( niin järjetön, niin hieno), kankaalla ( vai tapetilla) päällystettyä pahvia mistä on koottu leikkimökki sisälle, baskeriin liimattu timantteja, vanha neulepaita tuunattu kirjailuilla, virkattu pussukka, hienosti koristeltuja tikkuaskeja, tuoliin neulotut pehmusteet, kirjoneuletakit naiselle ja tytälle, torkkupeitto. Ja paljon muuta. Ainakin yksi juttu näistä pääsee joulupakettiin, mä jo vähän piirtelin kaavoja isommaksi kun tuossa on aina ne minikaavat.

Mitä sitten tapahtui eilen illalla. Otin säärystimen käteen ja neuloin rivin. Sitten katsoin Rasmusta joka makoili Muoriskan lähettämän kerän vieressä. Sitten otin sen kerän ja paksut puikot, pikkusen muita tykötarpeita ja tuntia myöhemmin Minjan lahja oli valmis. NÄIN mun pitäis aina neuloa, kertarysäyksellä valmiiksi päättelyitä myöten. Jos se ei sovi Minjalle, saattaa olla hieman iso, niin voihan Mikko ( Minjan isi) aina pitää sitä, muutama lisäkorva ei haittaa ketään :D

Neulomuskuvat on nyt vähissä kun tuo on enemmän tuota pakettitavaraa, ja itelle tarkotetut on hiukan vaihees...harmaata hommaa voisin kuvata jossain vaihees, kun se alkaa näyttään joltain.

Nyt taidan neuloa tuota vaaleenpunasta hommaa etiäpäin ja samalla kattoo jos töllö tarjois jotain. Joten adios, amigos.