Nyt on sitten 95 % hommista pulkassa ja Sopranos nauhotettu ja Pako katsottu...Samalla soittelin ja peruuttelin kirjakerhojen kuukaudenkirjoja, pitäs ruveta vääntään sitäkin netissä, mutta mulla on aina hukassa ne tunnukset.Niinku muutkin tunnukset, Ellos, Anttila jne...

Niin se pääkallopaita. Pikkasen en taas ajatellu tätä hommaa loppuun asti. Kirjan ruutukuvio on 33*35 ja mä meinasin tehdä ruutukuvion 48*77 :D No eihän se siihen sovi. Etin toisen, joka on ihan sopivankokonen, ja pääkallo erimallinen. Saan huomenna ainakin kuviokohdan tehtyä, niin laitan sitten kuvaa.

Viimenen työpäivä oli ja meni. Vein töihin kakkua, tämmösen ohjeen mukaan tehdyn. Oli helppo tehdä, mitä nyt alko rasittaan tuo jatkuva vatkaaminen.Kuvatusta huomenna, en enää jaksa alkaa kikkaileen kameran kanssa. Sain sellasen valkosen syklaamin, tosi nätti. En vaan ole kauhee viherpeukalo...Pitää selvittää miten sitä hoidetaan.Huomenna sit kiikutan työtodistuksen työkkäriin ja se oli siinä sitten *erittäin syvä huokaus*. Tulihan siinä nyt työkokemusta ja muutamaan erittäin mukavaan ihmiseen sai tutustua ja minut onkin jo kutsuttu 16.12. työpaikan kokin synttäripippaloihin. Ja mähän olen aina valmis pippaloihin, jee jee :)

Juhlistin sitten tätä töiden loppumista ostamalla kaupasta herkkuja ja Hus & Hemin, oli kova paikka valita sen ja Sköna Hemin välillä. Mutta jälkimmäisiä oli enemmän, niin voin ostaa sen myöhemmin. Pitää nyt olla suht säästeliäästi, koska seuraava palkka tulee vasta 10.12. ja sitä ennen on vuokranmaksua ja muuta menoo ihan riittävästi.

Laitoin tuossa vähän ylös joululahjalistaa, siis mitä itse teen/ostan, ja ompa taas vaikeeta kun ei joillekin keksi niin mitää. Ja lankalistaa tein kans paketteja silmällä pitäen, että on sit joku tolkku kun Tampereelle menee. Eurokankaassakin pitää käydä ostamassa kankaita. Ja kuten jo sanoin, en meinaa alkaa mitään isoja projekteja neuloon tai virkkaan. Päivässä pitää tulla valmista ja mieluummin useampi paketti. Onhan niitä jo pieni kasa valmiina, niin tuntuu ihan rennolta vielä, ei paniikkia.

Lenssu on päällä edelleen. Juon tässä teetä ja amarettoa sekasin, kun kakkuun ei mennykään koko pullonloppu. Aika hirvee yhdistelmä, mutta josko tää auttas.Joku kyllä sano että kirkas tappaa kurkusta pöpöt parhaiten mutta en taida kokeilla :D Nenänpieliä saa rasvailla kun on tullu niin niistettyä.Äärettömän mielenkiintosta, eikö? :)

Huomenna asioilla juoksun jälkeen ohjelmassa vähän siivousta ja sitten neulomista/virkkausta ja nauhotusten kattelua, ihanaa! Postitkin on jääny vähän lukematta, kun on ollu niin kiiru.Nyt on sit aikaa siihenkin.

Pieni penkkiurheilija (seuraa tasan uintia ja lätkää) sisälläni on syvästi järkyttynyt siitä uutisesta että namipala Ian Thorpe lopettaa kilpauinnin 

                           278969.jpg

Tästä lähtien uintia voi siis kunnella radiosta.

No joo, uni kutsuu. Öitä!