Mutta nyt se on ohitse onneksi. Siihen asti kunnes otan käsittelyyn pienen puisen kaapin. En tiiä saako se kylkeensä kastelukannuja ( kirppislöytö ) vai tuleeko siitä kirja ( Marie Clairen ideoita ), ja jos siitä tulee kirja niin mikä kirja...? Pikku Prinssi on aika kiva, siis ranskankielinen. Tosin tuo harmaa asteroidi B612 ei oo kiva...  En halua että siinä lukee suomeks mitään siinä kaapissa. Pitääpä tuumata.

                cov_franzoes4.jpg

Olen neulonut sitä paitaa ja Ninalle kudottu juttu on saanut kaksi pientä seuralaista, jotka on melkeen identtiset. Kun tuli sellanen inspis eilen Pakoa katsellessa ( empaattisena ihmisenä myös omaan varpaaseen sattu, auts...) että tjaa, neulompa sellaset. Kun oli niin hämärä ettei ruskeeta voinu neuloa.

Muuta en sitten neulonut, järjestelin niitä romuja hyllyyn niin siinä se meni aika, ei töiden jälkeen niin paljon enää ehdi.Tylsä minä.

Mutta huominen enää ja sit kolme päivää vapaalla. Perjantaina tulee Miro ja kumppanit kylään ja tuo koneen samalla, lovely. Viikonloppuna vaan ja ainoostaan neulon, kun nyt viikolla ei niin ehdi. Vierotusoireita selkeesti. Kun olis sitä aikaa, mutta ei.

En ole lukenut mitään enkä katellu elokuvia. Kolmetoista päivää mulla on lainassa, viikonloppuna kattelen.

 Puikoissa-kirjaa ei ole juuri kehuttu kun on blogeja lueskellu. En ole ite vielä nähnyt, joten en osaa sanoo. Ei niistä aina löydä mitään kivaa. Scarf Stylee moni ylisti ja tein siitä Enen ja Mistyn ja muuta kivaa musta siinä ei ollu. Sukkasillaan kirjassa ei kinnostanut mikään, mutta mä en tulekaan sukkakutimien kanssa toimeen muutenkaan :) Weekend Knitting... ei oikein mitään. Mutta sitten taas Stitch 'n Bitch  -kirjasta voisin neuloa kaiken. Nää on näitä makukysymyksiä. Syksyn uutuudet jotka varasin kirjastosta ei ole vielä tullut. Mutta varmaan suht pian kuitenkin. Kirjat on niin törkeen kalliita ostaa , ainakin jos ei ole nähny millanen on. Hyväksi todetut kannattaa ostaa jos tarttee usein. Keittokirjoja mulla taitaa olla eniten :) Nälkä aina vieraana ja silleen.

Mietin, jos neulottavan pitsiliinan ohjeella neulois huivin. Isot puikot niin tulis reikänen. Villasukka esitteli omaansa, oli niin hieno. Pyöreetä huivia mulla ei vielä olekaan, se olis jotain ihan uutta. Tai sitten sellanen pyöree, jossa on keskellä reikä (pääntie) ja sitten auki pääntiestä reunaan, jolloin se olis siis huivimainen kietastava, vähän ponchon tapanen siis. Ja sit se ois vaikka puoltoista kierrosta, niin ne reunat menis hienosti päällekkäin ja jollain soljella kiinni...Hemmetti, tajusitteko yhtään mitä meinaan???? Ja ei, en ole nähnyt sellasta missään, mutta tuli vaan mieleen, et sellanenkin vois olla :)

Itse asiassa menen kotio ruutupaperin ääreen pohtimaan et miten neulomalla sellasen sais aikaan, eli heips!

                      Lg%20Rome%20Apple.jpg