Joo ei jaksa puurtaa putkeen, pakko välillä lukea blogeja ja syyä suklaata.

Kävin kaupungilla siinä samalla kun hain Anttilasta verhokankaaksi palan puuvillaa. Ei ollut hinnalla pilattu, 3 euroa metri. Käsityökeskuksesta hain nauhaa, en löytänyt prikulleen samanväristä mutta tuo nyt sopi kuitenkin ihan jees. Maksoi 1.70 metri eli nauhat makso enemmän kuin kangas.

Kankaan leikkaus -> verho ikkunassa kesti noin 15 minuuttia :D

Otin kuvia mutta jostain syystä ne ei suostu siirtyyn kamerasta koneelle, tää ei ala pyörittään sitä ohjelmaa ollenkaan. Lataan kameran patterit ja kokeilen sitten uudestaan. Laitan sit Ollista kuvan kanssa ja sukasta.

Olen ehkä kasvanut aikuiseksi koska sukan neulominen on ollut kivaa. Taidan kokeilla jotain kirjoneulesukkaa jossain välissä, helppo kuvio ja kaksi väriä. Ei kuitenkaan ruveta ahneeksi tässä värien suhteen, tai solmuun menee.

Löysin yhden synttärilahjan ja Nessuja ostin kanssa, kisuille apetta. Palkka tulee vasta keskiviikkona niin meni eniten katseluksi. En mä tiiä ostanko silloinkaan mitään erikoista, ehkä mekkokankaan...Kun niitä Eurokankaassa on, myös pallollisena :) Modassa on yksi aika kiva ja tahtosin sen, pitää nyt katsoa riittääkö taidot.

Kirjastossa kävin, lainasin Zadie Smithin Valkoiset hampaat, takakannen perusteella vaikutti hauskalta, ehdin varmaan jo illalla alottaan.

Eilen ei ollu vielä työvuorolistaa, joten näen vuoroni vasta huomenna, menen kahteen töihin. Jokin häikkä koneessa, ei saanu tulostettua. Ois saanu koneelta kattoo jos tahto, no mua ei niin kiinnostanut. Ehtiihän tuota.

No joo, nyt pyykit kuivuun ja telkan ääreen, kuvia sit kun onnaa.