Lanka-asiaa ja hamsterointia.

Blogikierroksella törmäsin tuohon Ionan postaukseen aiheeseen liittyen. Yli vuosi ostamatta lankaa ja ...lukekaa itse. Asiaa !  Näin se pitää ollakin. Ja toinen asiaan liittyvä on Evan lankavarasto, että kumpi painaa enemmän, hän vai langat. Mulle tuli mieleen, että jos onkin tarkoitus, että lankavarasto painaa samanverran kuin ihminen itte. Sillo mäkin saisin ostaa vielä kymmeniä kiloja. Eikö se ois hyvä "ihannemitta" omalle lankavarastolle... ja jos tekee mieli lankaa niin sit vaan syö paketin suklaaWeetoksia (niinkuin allekirjoittanut juuri nälissäään teki) ja ostaa lisää. Voi olla että housut kestää mutta rahapussi ei :)

En oo neulonut. Oon ollu töissä ja netissä ja nukkunu huonosti ja sit vähän paremmin. Mutta mulla on neulontaviikonloppu, sellanen neulontaretriitti, josta jo joskus haaveilin... neulomista, ruokaa ja dvd-elokuvia. Tänään laitan vielä nenäni ulos kun meen kahville kaverin kanssa.

Veera, se nallepipo...niin se on ihan suorakaide, joka on ommeltu neliöksi (yksi sivu auki tietysti että sen saa päähän) ja sitten ylänurkat kiristetään langan avulla korviksi...En osaa sanoa silmukkamääriä, vähän langasta ja päänkoosta riippuen. Mutta siis hyvin helppo. Voi tehdä myös pyörönä, ei siis mitään päänlakikavennuksia vaan suora sauma ylös. Voi apua, tajuaako tästä nyt mitään...:)

Villasukka, juuri sitä mustaa huivia tarkotin. Fabulous, ehkä voidaan pitää Knit Along sen merkeissä joskus :)?

Ystävänpäivä. Tekstiviestejä, Hannalta kissakortti, kommenttilooran tervehdykset... ja sitten oven takana oli kukkia kun aamulla lähdin töihin. Ne oli tuotu siihen jo eilen, mutta kun en enää liikkunut ulos niin myöhällä

 1295508.jpg

Kauniita, ihania tulppaneja. Harmi, että ne on ihan väärältä, mutta kuitenkin erittäin mukavalta ja kivalta,  mieheltä :D

( ...jestas, kirjotinko mä oikeesti noin, ja vielä naurunaaman kanssa...)

Nyt meen peseen pyykkiä ja tekeen muita kotitöitä. Sunnuntaina sitten valmiita kutomuksia ja tod näk elokuva-analyysejä.

Ihanaa, aurinkoista viikonloppua till alla!