Joo ei tarvinnu paljon kirjotella tänne Vuodatukseen eilen, kun tekivät sitä remppaa. Pitää nyt heti aamulla kirjottaa, kun nyt kerran toimii.

Mun pitäis olla juuri nyt töissä, mutta koska yks kurssi sisälsi tyyppejä vähemmän kuin piti, mä sain vapaapäivän. Aplodit sille, tai napsutukset (Sillä silmällä-tyypit teki niin)  :D

Huomenna onkin lauantai ja meenkin sinne messuille. Ihan helmeä! En tiiä mitä ostan, kaikki on sit sellasia heräteostoksia.Jos Hobboksilla (?) on joku hyvä tarjous niin voin sortua johonkin kirjaankin. Viimeksi niillä oli S'nB Neulojan käsikirja. En ostanut kun mulla oli se jo sillon...Mutta voisko Happy hooker olla nyt se tarjous? Jos on niin ostan.Kaikkee sälää sieltä mukaan tarttu viimeksi, lankaa ei yhtään. Saa kattoo miten nyt. Ehdin aamulla ennen messuja kävästä kaupungillakin, joten käyn ehkä Jokisella, Vapaa Valinnassa ainakin. En tiiä viel meenkö Tampereelle yksin vai lähteekö sisko mukaan.

Eilen kun Vuodatus ei pelittänyt ja olin lukenut kaikki mahdolliset blogit ja muutaman ylimääräsenkin, aloin neuloon tietsikan eessä ja kattelin samalla neulojien Flickr-kuvia slideshowna, ei tarvinnu niin kauheesti klikkailla. Telkasta en katellu eilen kuin Everwoodin, joten piti tätäkin kokeilla. Klikkailin sit suosikkeihin kaikkia kivoja juttuja, mihin pitää palata uudelleen. Tämmönen siinä samalla tuli neulottua

 264360.jpg

Ja toinen tumppu menee nyt peukalon korkeudella, neuloin sen tänä aamuna, kun heräsin niin aikasin mutta en jaksanut viel kunnolla alkaan tekeen mitää :)

Eilen tuli Simply Knitting

 264362.jpg

Ja siinä oli mainoksessa tosi kiva paita

 264363.jpg

ja joulusukka

 264365.jpg

ja ohjeissa laukku

 264364.jpg

ja rannekkeita

 264366.jpg

Oli siinä muutakin kivaa mutta nuo nyt ekana pisti silmään. Lehden mukana tuli pieni kalenteri ensi vuodelle, jossa on käteviä muuntotaulukoita puikoille ja koukuille yms. tarpeellista nippelitietoa.

Lähden tästä kylälle asioille ja kirjotan sit uudemman kerran mitä tänään on saatu aikaan, meinaan yrittää saada kaksi hommelia valmiiksi, kumpikin vanhoja tuttuja, mutta jäänyt viimestelemättä.

Ai niin, 24 askillista joutilaita tulitikkuja, mitä näistä vois tehdä?

 264367.jpg

Bye!