Edit lopussa.


Kotiuduin hetki sitten Ideaparkista.

Löysin kivoja lahjoja, jopa ihan järkeviä ja tarpeellisia mutta silti kivoja. Itellekin ostin jotain ; lankoja joululahjoja varten, parit puikot,  parit polvisukat Ginasta ( harmaat pintaneuleiset ja luonnovalkoset pitsiset ) pari dvd:tä ( Lumiukon :) ja Viiru ja Pesonen Joulupuuhissa ) ja kirjan kolmella eurolla ( Lady Chatterleyn rakastaja ). Oon tosi huono ostaan kirjoja normaalihintaan, musta ne on ihan järkyttävän hintasia. Mutta tykkäisin kyllä täydestä kirjahyllystä :)

Sinelliin menin katselemaan mutta päädyin ostaan joulukorttitarpeet vaikka olenkin jo askarrellut kasan kortteja.Onneksi niissä ei ole vuosilukuja niin voin lähettää ne ensi vuonna ;) Ostin myös sieltä tumppu- ja piponappeja ja koiranpentunappeja. Ja sit jotain muuta sälää. Sitten ostin hiukan keittiökamaa, siivilöitä ja sellasta muuta pientä välinettä mitä on hyvä olla. Ihan hyvät ostokset siis, ja ei mitään älytöntä ja kallista.

Joululahja-asiat on siis hyvällä mallilla. Lemmikkienkin paketit on ostettu ( omat kissat, kissat Viljo, Tiuku, Jaska ja koiruudet Nelli ja Eppu ) Ostin myös hämähäkille joululahjan ( En olisi ikinä uskonut tätäkään lausetta kirjoittavani :D ). Faunattaressa (lemmikkieläinliike) oli ihania pupuja, makee lisko ja ihania pikkusia hiiriä joilla oli valtavat korvat. Yksi niistä makas selällään juomapullon pillin alla ja joi siinä, se oli hauskan näkönen kun heilutteli samalla kinttujaan. En tiedä...pupun ottasin ehkä mieluiten. Kilppareita siellä ei ollu. Oranssi käärme olis ollu...sekin oli jotenkin makee ( lasin lävitse :) ).

Hämiksestä sen verran että kysyin Iidalta et joko on tietoo onko se tyttö vai poika niin se on kuulemma tyttö koska tytöllä on pyöree pylly ja pojalla littee :D Eikö siitä tullutkin heti paljon sympaattisempi otus, pyöreepyllyinen tyttö :)

Silmukatti vinkkas missä sitä mun etsimää narua on myynnissä ja meen huomenna hakeen, tänään en noiden kantamusten kanssa jaksanut. Kiitän vinkistä :) Ostan huomenna myös niitä lamppuja, en tänään muistanut. Veskin loisputkikin pitää ostaa, se on menny rikki ja vilkkuu...

Oikeesti mun pitäs nyt siivota mutta en millään jaksa. Taidan laittaa nojatuolin mukavasti telkan eteen ja katella Viiru ja Pesonen Joulupuuhissa ja samalla alkaa tikuttaa tuota kiinalaista mollamaijaa. Kirjotan siitäkin vähän ohjetta samalla jos siitä sattus tuleen jonkinmoinen valmiina...Sitten vois vaan  tikuttaa mollamaijoja eri kansallisuuksien väritysten mukaan.

Sitähän olis melkeen kuin Angelina Jolie ;)

Moi.


Poistin Hannan Sissi -kissan nimen lemmikkilistalta...Pikkusisko luki tän postauksen ja ilmotti et Sissi on kuollut pari viikkoa sitten vanhuuteen, en ollut tietoinen...Surullista, mutta lohduksi täytyy ajatella että Sissi eli pitkän elämän, teki paljon kivoja pentuja (mm. Roopen ja Reettan) ja sai olla vapaana maalaiskissana perheessä missä oli monta rapsuttajaa ja eläinystäviä.