Olin taas aamupäivällä kaupoilla ostamassa välttämättömyyksiä :) Tiimarista nauhoja ja sitten sitä punaista kimalleliimaa oikeella suuaukolla

 392092.jpg

Kassalla -70 % oli tälläsiä heppuja

 392090.jpg

Ja huomatkaa kuinka kauniisti verho näkyy tuolla taustalla :D Se on patterin päällä ihan vasiten, koska nostin sen sivuun parvekkeen oven edestä, kun jouduin ramppaan siellä jatkuvasti. Syy selviää kohta.

Kangaskaupasta hain neuloja, nuppineuloja ja sitten 4 nappia, kun teen kun ehdin Marie Claire Ideesin innoittamana ( en ole varmaan koskaan käyttänyt sanaa innoittamana, nyt käytin, jei ! ) parit raamit. Kangaskaupan euronkopasta otin kaksi tyynynpäällistä, sellasta tosi ohutta kangasta ja turkooseja, ei niin sinisiä kuin kuva väittää

 392093.jpg

Vuodatus lataa tänään kuvia tosi hitaasti esiin. Hitaammin kuin eilen. Onneksi ei ole tällä kertaa niin hirveesti kuvia esitellä.

Kun mää askartelin pöydän vieres, Roope makoili nojatuolissa ja piti mulle seuraa. Sitten tulikin väsy ja nokkisten aika. Nää Roopen asennot on niin hauskoja että mun on aina pakko kuvata ne. Reetta ja Rasmus nukkuu sievästi kerällä mutta ei Roope :D

 392081.jpg

Mun riisisuklaaprojekti sitten ! Sama resepti, mutta tomusoketin ja kaakaojauheen tilalla mansikkatomusokeria. Sekotin tomun sekaan vaniljasokeria, sitten jäähtyneen rasvan, ja sitten vasta riisimurot. Laitoin pellille paperin päälle piparimuotteja (sattu oleen kolme samanlaista sydäntä) ja lusikoin mössöä sisään ja koko pelti parvekkeelle. Sit kun oli kovettuneet, niin muotit irti ja uusi lusikointi. Totesin et matalampiakin olisi voinut tehdä. Mutta yhden tuossa söin ja oli kyllä niin imelää ettei tosikaan.

 392100.jpg

Tein villatakkia eilen kymmenen senttiä. Sitten kokeilin sitä Clapotista Juulin ohjeen mukaan eli tein helmineuletta ja sit se pudotettava silmukka oli sileetä, toimi ! Kiitos Juuli hyvästä vinkistä :) Mutta siis tosiaan vaan kokeilin, kun haluan siitä beigen ja mietin jos tekis jostain puuvillalangasta... Mutta pääasia et ongelma ratkaistu.

Elmeri tuolla kyseli et tuleeko tänä vuonna uusi joulukalenteri niin tulee kyllä, mutta nyt ei sitten langoilla pelata vaan näperrellään muuten. Mulla on vihkossa jo pientä ideantynkää siihen hommaan. Mutta ei mietitä sitä ihan vielä, tässä on nyt kuitenkin muutama kuukausi vielä joulukuuhun...:)

Huomenna meen ruokakaupan kalatiskille ja toivottavasti siellä on silakoita. Haluun tehdä viimeinkin niitä silakkarullia ja ruisleipää hallitusti niiden kanssa. Tekee mieli myös kalapuikkoja ja kermaviilikastiketta. Erikoisia mielitekoja.

Nyt pitäis raivata tätä kämppää ja käydä suihkussa ja sitten kudin käteen ja telkan tarjontaa seuraamaan. 24 tulee tänään, jei !

Lea ja Juuli, paketit on liikkeellä, toistan, paketit on liikkeellä, do you copy ?  Vai mitä ne aina sanoo noissa ohjelmissa kun radiopuhelimella keskustelevat :D Ja noinhan ne aina ilmottaa toisilleen et...äääh, kyllä te tiedätte. Mitäs muuta ne pollarit sanoo, "ten-four", eli ilmeisesti et asia ymmärretty tai et ottaa homman vastaan. Jotain sellasta. No joo-o, siis paketit on postitettu ja loput ystävänpäiväkortit kanssa ja nyt alan tän raivauksen. Ihan järkkyä millanen siivo voi tulla pienestä askartelusta !

Son moro.