Kiitos kommenteista :) Ei ne nyt niin häävejä...Tänään en ole yhtään ehtinyt sen lopun kimppuun, kun vähän siivoilin ja lueskelin parvekkeella. Ja vähän on hakusassa mitä siitä vielä kursis kasaan.

 Eilen telkkaa katellessa ompelin pienet töppöset huovasta. Ei nyt kauheen häävit sisältä, jos näin kirjoo niin pitäs vuorittaa, ettei tausta näkys. Eniveis, tuskin näillä kukaan oikeesti tepastelee niin väliäkö tuon. Huopa alko oleen vähissä, joten tuli vähän pääsiäissävytteiset

 479365.jpg

 479369.jpg

Joo-o...Aloin vääntää yhtä pientä huopapussukkaa ja se on puolessavälissä. Pitäs nyt päättää mihin tarkotukseen se on ja sit ommella loppuun. Joku säilytyspussukka, mutta mille...Pitää nyt miettiä.

Joku viisas sano että paras sisustusvinkki on tavaran karsiminen ja siivoaminen. Kyllä, samaa mieltä. Mutta just tänään kun lajittelin jälleen kerran langat ja askartelukamojakin vähän setvin uudestaan, niin oli taas se sama ongelma et näitä tarvii kyllä sen verran usein että mihkään piiloon-piiloon niitä ei voi viedä, mutta mihkään järkeväänkään paikkaan ne ei mahdu. Nyt mulla on lankalaatikko ja askartelulaatikko sit hupina edelleen, aina silmäin alla.

Mua ärsyttää. Haluan ovellisia kaappeja, jonka taakse nää nyttyrät saa, matskut ja lehdet ja kirjat. Keittiökamoille samoin kaappeja ja vitriinejä. Mitenkä sitä onkin niin hamsteri. Toisaalta, jos joskus saan lapsilauman, niin ainakin niille löytyy astiat ja petivaatteet ja askartelukamaa ilman yhtään shoppailureissua :) Antiikkiarvoisia askartelukamoja tosin, raskiiko niitä sitten enää käyttää ollenkaan ...:D Pehmolelujakin on, matkalaukku ja yksi pahvilaatikko, satukirjoja...Tää hallinta on vaan niin vaikeeta.

 Olis kiva joskus muuttaa niin että tunkis kaikki laatikot yhteen huoneeseen ja sitten muissa huoneissa olis lipastoja ja kaappeja yms. ja vois kaikki saman aiheen kamat järjestellä samaan paikkaan nimikoituihin laatikoihin ja purkkeihin , koppiin jne. niinku laatikko kerrallaan purkamalla. Mulla ei ole koskaan ollut sellasta tilaisuutta. Nyt tää on vaan tavaransiirtelyä paikasta toiseen. Ja piru kun näissä yksiöissä (ja asunnoissa ylipäätään) on niin vähän tuota kaappitilaa että mikään ei mahdu minnekään. Argh ! Ehkä mun pitäs perustaa osto- ja myyntiliike ja perehtyä enemmän siihen myyntipuoleen... Kun osais luopua , mutta kun ei pysty.

Tähän väliin vinkki että näkkäri ja omenasose maistuu aika hyvältä yhdessä, nam !

Ne kynttilät ( ja kama senkun lisääntyy :D hopeless...)

 479358.jpg

1,5 l maitopurkkiin valettu, kokeilin palaako, palaa. Sydän jäi vähän nysäksi joten se sammuu sit kun se sulanut kertyy tuonne keskelle.Voi olla että sulatan sitä tuosta päältä pari senttiä pois. Tai mun pitääkin...

 479359.jpg

Tämmösiä tuli useampia. Pilttipurkkeja, as you can see.

 479361.jpg

Tässä on ennen ollut sitruunantuoksuinen kynttilä mut nyt valoin siihen ruskeita jääsköjä. Ja loput kynttilät odottelee uutta tuunausta.

Menen katselemaan avoimia työpaikkoja, josko olisi jotain haettavaa ja sen jälkeen ehkä jotain käsityötä telkan edes, kattoo nyt mihkä innostuu.

Moikka moi !