Molen sellanen ihminen jolle pitäs antas taskurahaa säännöllisin väliajoin. Mulla ei sais olla muuta kuin käteistä, höylään korttia ihan huomaamatta. En osta kallista mutta halpaa ja usein. Kertyyhän niistä. Puhelinlaskuakin oli kertynyt.Pitäs hankkia jokin saldoraja. Ketuttaa maksaa hirveitä pelottavia kolminumeroisia laskuja euroaikaan, rupee päähän sattuun.

Ketuttaa työhommakin, jos sataa ei oo töitä, ei saa palkkaa.Ja on satanut viimeaikoina. Olen hakenu sitä arkista päivätyötä koko ajan, ei oikein hyvältä näytä, tosin kolmessa paikassa on hakuaika viel auki niin eihän sieltä voi mitään kuuluakaan.

Ja tän enempää en jaksa nillittää.

Päättelin eilen Janinan paidan, ei ollu hirvee homma mutta ihan riittävä.Joonalle ostin t-paidan jossa oli jokin printti edessä ja Hämähäkkimiesuimarenkaan.Luulis et kelpaa eskari-ikäselle. Mitään keksi. Sitten siivoilin ja tein porkkanasosekeittoo...tylsää tylsää tylsää. Ei niin jaksanu mitään ihmeitä työpäivän päätteeksi.Kuitenkin sain unta vasta puoli kolme kun aloin piirteleen villatakkia ja sitten leikkomaan sitä paperista kun piti kattoo et miten se menee sit kolmiulotteisesti. Ei jaksanu vaan miettimällä miettiä.

Pitäs lähtee sinne synttäreille tässä, en ole varma millä linkalla menen. Katoin tuossa juuri aikatauluja, menee tosi tiheesti, on valinnan varaa. Oikeesti tahtosin olla vaan kotona nukkumassa mutta onhan se kiva nähdä kavereitakin.

Ei oikein irtoo as you can see mutta tulihan tässä tärkeimmät :)

Sorry ja moi :D