Olen nukkunut todella hyvin ja sikeesti kymmenestä puol yhteen, taisi olla hieman univelkaa....

Strömsö alko eilen taas, eipä ollu mitään ihmeellistä tällä kertaa. Kattelin sitten Coach Carterin , josta tykkäsin ja Battle Royale 2 , mistä en tykännyt...

Selasin Kotilieden syksyneuleiden takia, näytti olevan Modan ja Novitan takkeja toisista langoista neulottuina, ja sitten pari uutta mallia, ei tarvi hankkia itelle, ei vakuuttanut.

Avotakassa oli Kannustalojen Long Island- malliston mainos , kattelin just netistä ja hienoja ovat, hinnat suolasia niinku sen nyt arvata saattaa. Koska tulee mallisto, jossa olis niitä San Francisco- tyylisiä pitsitaloja, näitä... ??? Ihana.

   house-large.jpg

Ikean kuvaston pitäs tipahtaa postiluukkuun any day now ja Laura Ashleyn kuvasto pitää tilata kans ihmeteltäväksi, vaikka tuskin siitä mitään ostankaan, kiva katella kuitenkin.

Suuri Käsityölehti mainosti sitä neulelehteensä ja tilasin sen viikolla itelleni ja viikonloppuna äiskälle kans. Äiskän joululahjatilanne on kadehdittavan hyvin hallinnassa, kattokee...

 181479.jpg

 181480.jpg

 181481.jpg

 181482.jpg

 181483.jpg

 181484.jpg

Näitä pipoja on varmaan kymmenen lisää. Huhhuijaa ! Meitä on viisi lasta, lapsenlapsia 7 ja paremmat puoliskot :) kaikilla muilla paitsi mulla, niettä onhan meitä sukankuluttajiakin noille neuleille.

Ninan paketti pääsee kuviin kans

 180650.jpg

Kaksi huovasta tehtyä käsirenksua, prinsessa avaimenperä, bilehilekorvikset ja pieni kehys kirpparilta. Tykkään!

Meinaan kotona vähän raivata ja hakea alakerrasta pöydän johonkin nurkkaan, siskon perhe on hankkinut uuden tietsikan ja minä saan vanhan, lovely !  En viitti laittaa sitä ruokapöydälle kuitenkaan. Saa lopettaa sitten tän kirjastossa ramppaamisen netin takia. Jatkossa siis kuvia usemmin ja jutteluakin.Lopulta on aikaa kirjoittaa enkkuakin, mietin viikonloppuna josko kirjottelisin niitä mutta oli sitten kiinnostavampaakin tekemistä.

Ja arvatkaa mitä meinaan neuloa seuraavaksi ! Tobille villapaidan, siis tälle käppänämuruselle. Pitää selailla vähän käsityölehtiä, niissä on ainakin jotain ohjeita. Ihanaa neuloa jotain hauskaa ja erilaista... Meen valkkaan lankaa kaupasta, Riitta sano kyllä että langanlopuistakin kävis mutta  mietin et tulee ihan hirveesti sitä langanpäättelyä sillon...

  81817.jpg

Äiskä ja sisko tykkäs haarukkapitsihuivista, mun pitää ehkä sittenkin pyörtää jälleen kerran puheitani joululahjojen suhteen...Tosin siskolle on jo tulossa se virkattu kukkahuivi.

Tykkään näistä äiskän odd ball crocheting :D patalapuista

 181475.jpg

Jeps, nyt kaupan kautta kotio, tekstiä luvassa keskiviikkona, koska huomen olen koko päivän (kirjaston aukioloajan) töissä, tsau.