Kävin eilen ihanassa Auvisen Puodissa. Oi, siellä oli kaikkee ihanaa, ihanan kallista...Mutta ostin vaaleenroosaa Pirkka-lankaa vyyhdin ja Heli Pukin kortin " Pitkät korvat ja pienet käpälät ". Ihania pupuja, kettuja ja muita metsäneläimiä. Voisin jäädä koukkuun... Mutta julisteita oli turha ostaa nyt kun ei ole mitään raameja kotona, nuhjaantuvat vaan odotellessaan. Mutta myöhemmin ostan varmasti.

En tiiä mitä teen siitä langasta, varmaan tumput. Tai jotain. Oli vaan niin nätti väri, että oli pakko saada.

Virkkukoukkusen  tuotteita siel myytiin kans. Ne on aika kivoja. Muutamia askarteluideoita sieltä jäi päähän muutenkin, esimerkiksi paperimassasydän, jolla on rautalangasta väännetyt siivet...

Villasukan blogissa oli hauska testi tehtynä. Tietysti munkin piti tehdä se, ja lopputulos :

Persoonallisuutesi muistuttaa seuraavaa kodinkonetta:Olet varsin rauhallinen luonne, joka kumminkin henkii ympärilleen lämpöä ja rentoa oloa. Et välttämättä välitä olla huomion keskipisteenä, mutta muuten pidät seurasta ja ihmisten kanssa olemisesta. Työsi yleensä hoidat samalla periaatteella. Hiljaa hyvä tulee.
 

 

 

Jaa-a, vaikee sanoo oonko aivan tuollainen, pitäis kysyä muilta. No keskipisteenä en ainakaan halua olla, mutta tuo "hiljaa hyvä tulee"... Se ei oikein kuullosta minulta. Mutta mieluummin olen ilmankostutin kuin vaikka kahvinkeitin. Kahvi on pahaa, yök.

Heräsin tänä aamuna 9.38 siihen että sisko lähetti viestin että Viljolla oli tai siis on edelleen rasvapatti. Eli ei mitään vaarallista, onneksi.

                    58747.jpg

Tässä Viljo tutkailee Miron Mikki Hiiri-valoja viime huhtikuussa.

Eilen aloin kirjaileen toista säkkikangaslaukkua. Siihen tuli sellanen sininen kukka, simppeli, naivistinen. Empä tiiä oikein onko niin kiva, pitää miettiä jos entrais sitä helmillä. Kolmanteen kassiin tulee sit ruusuja, ja teksti "Rose".

Tänään varmaan teen sitä vihreetä takkia. Lankaa on jäljellä puoltoista kerää, yritän tehdä  niin valmiiksi että hihat uupuu, ja kaulus.Jos on inspistä niin pitemmällekin tietysti. Voihan olla, että lanka riittääkin.

Näyttää satavan tänään taas. Vilkasen lainaston elokuvatarjonnan, jos ei mitään kivaa, haen töistä jonkun movien. Viikonloppuna kattelin The Woodsman -elokuvan. En tiiä oikein tykkäsinkö, olihan se  sellanen katteltava kuitenkin. Kevin Bacon on ihan jees.

Jeps, elokuvia, neulontaa ja mannapuuroa luvassa, ei voi valittaa. Voikaa tekin oikke hyvi :)

                                      monaLisaCard.jpg