...mutta en kulje Hakaniemen rantaan, lauloi Tavaramarkkinat mitä vaan. Mutta hienoa, että näitä näkyy jo ojanpenkoilla.On sellainen kevätfiilis, ei tartte välttämättä sukkia lenkkareissa ja postin voi hakea ilman takkia ja jäätelökiskat on putkahtaneet esiin...Hienoa! Ei palele.

Rannekkeet on valmiit. Novita ei ole vielä vastannut palautteeseen, en tiedä kyllä vastaavatkokaan mutta katotaan nyt. Virkkasin eilen ponchoa kun rannekkeet oli valmiit. Sitten kun peukalonhanka oli tarpeeks kipee, neuloin ex tempore pienen kassin, vihreen, lehmuksenvihreen :) , ja siihen pitäis kirjoo kymmenen lammasta, kolme kirjoin jo eilen, ja vähän sellasta musta-valkoista koristeraitaa.Tiiän, ei PITÄNY  tehdä mitään muuta kuin tilattuja ja varsinkaan uusia töitä ei pitäny alkaa. Sori, tuli vaan sellanen fiilis et tarviin lammaskassin. Sitä paitsi se on jo siis melkeen valmis ja en olis voinu virkata kuitenkaan :) Niettä tätä ei lasketa.Ok? :D

Ehdin eilen selaileen sisustuslehtiäkin ja Country Samplereita .Laitoin keltaisia Post it- lappuja aina kiinnostavalle sivulle, ja niitä oli aika paljon. Ja tästä blogista löytyy ihania (välillä jopa ällöttävän ihania :) ) juttuja, ja tahtosin tuollaisen huovasta ommellun seinävaatteen . Ei ole kauhean vaikee tehdä, leikattuja ympyröitä vaikka etupistoin isommalle huovanpalaselle. Väreissä pitää olla tarkkana, ettei tule aivan sillisalaatti. Ja huopaa pitää ostaa kerralla hirveesti, ei mitään pikkupalasia. Tekis hirveesti mieli tehdä kaikkee !!!!

Mulla alkaa kuvat loppuun, pitäs käydä kotipuolessa mutta voi mennä tuonne äitienpäivän tienoille.Sitten tuleekin kerralla paljon kuvia.Laitetaan tähän nyt kuitenkin yksi haave esille. Tekisin vaan tuon kruunun alemmaksi, jotta se ei jää kauluksen alle piiloon ja vastaavasti sydän ylemmäksi, jotta ne olis symmetrisesti.Enkä kyllä tuon väristä.Kun on itse kasvoistaan tälläinen albiino niin harmaa ei sovi yhtään, ainakaan noin vaaleena.

65004.jpg

Äidillä on tänään nimipäivä, ONNEA ÄITI !

It is so nice that spring has finally arrived and we can see these outside. It is not cold anymore, wonderful !

Wristwarmers are ready. After that I crocheted until my hand started to hurt and then, ex tempore, knitted a small sheepbag for myself. I know! No new knittings before old ones are done ! Sorry :)

Yesterday I read magazines and Country Samplers  and find a lot new ideas. I love this blog and want to do this thing on the wall.

That cardigan in the picture is beautiful, I want to knit that, but want also change few things in it.

My mother got a "nameday" today, CONGRATULATIONS MA' !