...mutta ketään ei ole kotona :)

Kävin Anttilassa ostamassa viimeinkin sen lampun. Samalla kiertelin katselemassa mm. hienoja lyhtyjä, ja ostin ex tempore kyökkiin uusia pyyhkeitä.

 966953.jpg 

Värit sopii mattoon ja verhoon juurikin oikein. Kattelin myös verhoja ja nyt en osaa päättää et ostanko ne sittenkin sieltä vai Indiskasta. Pitää nyt punnita, ei mulla ole varaa ostella jatkuvasti uusia verhoja.

Kiitos mekko - ( ja Minja <3 - ) kommenteista, tykkään et tuli aika kiva ja nopeesti se valmistu, alle kaksi päivää. Lanka oli vain vähän ärsyttävää löyhäkierteisenä, säikeet ei menny tasaisesti vaan joku kupruili siellä täällä...muuten jees.

Otin eilen kissoista kuvan iltasella

 966947.jpg

Oikealla on siis alkovi jonka edessä oleva valkoinen verho repsottaa kuvassa reunassa. Yölampun kupu oli irti että valoa riitti paremmin. Rasmuksen oikealla puolella mun valkoinen fleecetakki, Roopen selän takana Janelta ja Mikalta adoptoidun pöydän kulma. Roope nukkuu mun repun päällä, se on omituisen suosittu paikka. Tässä siis koordinaatit, kissat tunnistattekin :)

Meinaan nyt tehdä hetken kotitöitä ja sitten katsoa hieman Lostia tuoreen ruisleivän, kermajuuston, Pepsin ja tiramisun seurassa. Kyllä, mun dieettini on heittänyt häränpyllyä, mutta otan siitä puolinelsonin sitten kun jaksaa kiinnostaa tarpeeksi. Nuttuakin pitäis neuloa samalla, ja palaan tänne sorvin ääreen vielä iltasella.

Hei siihen asti.

 966980.jpg