Mulla menikin siellä työhommia katellessa vähän pidempään kuin piti, kun aloin ihan oikeesti tekeen sitä hommelia. Niinhän sen parhaiten oppii. Tykkäsin kyllä, oli ihan rauhallinen ilta tietysti, niin ehti hyvin tekeen. Olin tiskin takanakin, muutamat paukut jäi jo mieleenkin et miten ne tehään. Huomenna on sit täys tohina päällä. Olin kotona vasta puol kolme. Ja kone auki ja lukeen viimeset päivitykset :) Laitoin nyt sit kalenterinkin paikalleen.

Huomenna on herättävä aikaseen, viimestään ysiltä, koska ennen töitä on puuhailtava kotona kaikkee. Otan linkkaan kutimen mukaan, ehdin siis ainakin tunnin neuloa huomenna, ja varmaan aamupäivällä ehdin jotain kotonakin.

Olen kauhean hyvällä tuulella, uusi kiva kämppä tiedossa ja ainakin toinen työ tuntuu todella mukavalta, varmaan toinenkin on ihan jees. Ja tänään kun äskön tulin kotio, tuli myös Rasmus-kissa vastaan ovelle, mitä ei koskaan aikasemmin ole tapahtunut. Anukin tykkäs tumpuistaan, elämä on joskus niin purrrrfect ( kuten kissaihmiset sanoo :) )

Menköön loppukaneettikuvakin tänään kissojen merkeissä

              281758.jpg

Ja nyt kiireesti nukkumaan! Öitä!