Löysin tänään blogeja, jotka oli täynnä ihanaa itsetehtyä kamaa, norjalaisia ja tanskalaisia. Siinä meni mukavasti aika kun niitä selaili tuolta huhtikuusta 2005 lähtien...tai jotain. Mutta aivan ihania ideoita oli kyllä.

Leivoin pieniä muffinsseja, en sellasia jenkkiversioita, koska olen laiharilla :) Seli-seli.

 425868.jpg

En ymmärrä kissoja. Luulin että ne on mukavuudenhalusia. No meidän Repe on erilainen nuori. Oleskelupaikan vaihtoehtoina pehmeä tyyny ja lattialle lojumaan jäänyt reppu. Ja Repe valitsee

 425869.jpg

Jos se onkin väristä kiinni? Vein repulla kirjastoon kirjoja ja se jäi lattialle noin kauniisti asemiin.

Kitten Mohairia on kettumaista purkaa. Kyllä, purkasin sen pitkähihaisen pinkin paidan. En ole pitänyt sitä kuin kerran, kun se on vähän iso. Neulon uudestaan sen kun ehdin, ostan ohjeen mukaista lankaa ja teenkin ehkä vaaleansinisen. M-koko hihojen pituutta lisäten. Olen siis M-koko apinakäsivarsin :) Mutta ei puhuta housujen koosta tässä, eihän? Kun on syöty muffinsseja ja kaikkee.

Nyt lanka kokee toisen tulemisen slipoverinä. Katotaan tuleeko tästäkin liian levee

 425874.jpg

Lanka on nyt kaksinkerroin, ja neuloin tuon pätkän katsellessani jotain mutavyöryelokuvaa, eli nopiaa on neuloa.Toivottavasti ei tartte purkaa.

Toinenkin kudin on tulollaan

 425873.jpg

Siitä tulee tossut, uskokaa pois :) Lätkähommiin, yritän huomenna saada valmiiksi ja toisen työn puikoille.

Tuleeko telkasta muuta kuin Monster's ball, olen nähnyt sen jo. Huomasin muuten että Vareskin tulee maanantaina 19.3., no ei se mitään...

No, alan ihmetteleen telkan tarjontaan, ja neuloon noita tossuja. Hyvää lauantai-iltaa !

 425871.jpg