Ainakin kaikki merkit on ilmassa.

 Söin aamulla riisipuuroa! Nam!

 373121.jpg

Ulkona on lunta!

 373122.jpg

Kämpässä on omituisesti pukeutunut mieshenkilö (ei kuitenkaan joulupukki), kaksimetrinen pikkuveljeni

 373110.jpg

Kuten taustasta näkyy, mitään joulusiivoa meillä ei tietenkään ole suoritettu, mutta vaatekaappiremontti on meneillään, siksi ovi irti ja pahvilaatikko sängyllä. Lumipuku...huppari oli sopiva. Alla on toppatakki, veikka on oikeesti hoikka miäs. Housut oli lahkeesta kapeet, sinne ei ehkä mahdu ne toppahousut. Laitoin kangasta mukaan niin äiskä voi ommella lahkeisiin kiilat. Kyllä ne muuten kelpas.

 373119.jpg

Jouluun kuuluu lahjat! Tässä semmoista

 373120.jpg

Kotiväki muisti lapsirukkaansa jo hiukan etukäteen. Sain myös hilloa, niin voin ostaa itte sitten jotain. No, ruokaa varmaan, kun ei sitä lankaakaan saa nyt kuukauteen ostaa. Lapsirukka kiittää ja kumartaa :D

Kisutkin sai seitiä, Roope oli tarkkana mikron vieressä kytiksellä, koska sei on al dente.

Ah, Marie Claire Idees tuli tänään ! Kuvia sitten myöhemmässä bloggauksessa. Villasukka sitä jo hiukan ehti esittelemäänkin. Pirkasta tuli pistetiedote että koska olen viime vuonna ostanut alle 500 ekellä, niin en saa Pirkkaa. What ever darlings, eipä teitin uusinta numeroa kauheesti ole kehuttu (kts. Villasukka edelleen). No, pitää sitten netissä lukea. Mitä varten kaikki hyvät asiat pitää aina uudistaa ihan huonoksi? Se oli hyvä lehti sellasena kuin oli, oisivat jatkaneet samaa rataa vaikka systeemi vaihtukin.

Olen kuunnellut tässä Zen Cafeta, varsinkin Taloa. En ole varmaan pariin vuoteen kuunnellut koko bändiä yhtään. Hyvältä kuulostaa kuitenkin edelleen. Seuraavaksi kaivelen CMX:n levyn esiin ja alan hamsteroimaan, joten see you later, alligators!