Typerä Vuodatus! Kadotti mun messuraportin taivaan tuuliin. En jaksa kirjottaa sitä enää uudestaan, joten tässä lyhyesti ostokset

 1066101.jpg

Roseeta on 16 kerää, muut näkyykin kokonaan kuvassa. Osa näistä menee joulupakettiin neulottuna tai naturellina. Muuta ostettua

 1066102.jpg

Puusydämiä, lehti, lammasneulatyyny, koukku valolla ( se oli niin hauska en voinu vastustaa ) ja sit tuollanen kangastilkkumerkki. Sit otin ilmasen vanhan Novitan vaikka mulla on se jo, kiikutan sen kotipuoleen. Sit lakua ja toffeeta. Siinä se, rahat meni, syödään palkkaan asti kaurapuuroa.

En oikein saanut mitään ideoita, paras oli Matias Jungarin neulepaita, mikä on näkynyt ohjelmassakin. Olisin katellu helmiä ja paperitavaraa mutta siellä oli niin ruuhkaa etten sit viittinyt. Sain jo jonkin kojun kohdalla joltain vanhemmalta naisihmiseltä kyynärpäästä kylkeen ja jossain vaiheessa joku töni ja tunki kainalon alta eteen ja tiuski ympärillä olleille että väistäkää. Olisin tukistanu jos olis ollu kädet vapaana. Nuorisoko huonostikäyttäytyvää, jaa jaa...kyllä ne mun näkemät oli ihan muita.

Pongasin viininpunaisen Fifin kolmionmallisena jollain ja vaaleensinisen ( vai vaaleenvihreen ) Minttumaarin. Kun lepuutin jalkoja katsomossa pongasin Villasukan vihreessä kietsussa ja huivissa :)  siellä messualueella. Muita en sitten nähnyt.

Ihan ok -messut, ei mitään hirveen erikoista mutta meni ne hilut näihinkin, korttiakin vingutin niin että saattaa olla rauhottavan paikka kun seuraavan kerran tsiikaa tiliotetta.

Reetun tossut

 1066258.jpg

Huono kuva mutta näette että sillä on pari.

Kun tulin messuilta kotio, naapurin juoppo tuli pihassa vastaan puku päällä ja pomppa niskassa, selvinpäin. Pysäytti sitten mut ja sanoi pahoittelut että on häiriköinyt, mutta kun hän on yksinäinen mies ja viina tekee mitä tekee. Sanoin että sattuuhan sitä, mitäpä noista. Mua kyllä nyt vaivaa että onkohan joku kannellu ja se luulee että se olen mää. Kyllä se mua on häirinnyt ne sen touhut mutta ei niin paljon että raportoisin siitä etiäpäin. Kännissä kaikki on kuninkaita, kyllähän sen tietää.

Ostin apteekista kipsisidettä sitä mahavalosta varten ja se tässä on illan ohjelmassa kun Oriveteen pääsen. Ja kai sitä pitää hiukan entistä valtakuntaansa hallita ;)

Hyvää lauantai-iltaa!