Jos ei oteta huomioon pientä mielipide-erojen ilmaisua pomon kanssa ja karseeta päänsärkyä :) Aina ei voi voittaa, onneksi saa olla kuin Ellun kana kolme päivää.

Ruotsista tuli paketti ja kirje. Lovely ! Ihana prinsessakruunu-avaimenperä, kaksi rannekorua ( made by Nina herself ), kirppikseltä pieni soikea kullanvärinen raami ja hassut pippalokorvikset Henkasta :) Hieno yllätys, kun piti vaan kirje tulla.

Fifi kolmonen on valmis, tänään laitan pingotukseen. En tiiä tuliko siitä vähän liiankin iso...Mutta voinhan mä aina vuokrata sitä lainapeitteeksi... Lankaa jäi viel pipoon ainakin. Ehkä tumppuihinkin. Neuloin samalla kun kattelin uutisjuhlaa, kevennykset oli ihan parhaat. Sitten vielä Lost nauhalta. Kyllä väsytti aamulla sit kun kupsuttelin niin myöhään.

Ponchopaita on puikoilla, neuloin kymmenen senttiä jo. Siitä tulee valkonen kun ei ollu oikein kivaa muuta tuol Löytiksessä, ainoo kiva vihree oli Ainossa ja en oikein innostunut häneen tällä kertaa. Niettä Isoveljee ostin. Luulen et se valmistuu ihan niinku pitikin.

Joonas tuolla Ystäväkirjassa tilaili sujuvasti Ilves-paitaa.... Novitassa oli joskus sarjana jotain joukkuepaitoja, en muista oliko Ilvestä...pitää sit itte suunnitella. Mutta ilveksen päätä en tasan rupee neuloo, ILVES -tekstin kyllä voisin kursia, ja paidat ja sopiva väritys... Pitää ens viikolla perehtyä paremmin. Sitten kohta Iida haluaa Tappara -paidan  Ja mulle itelle HK Dynamo Moskova :)  Ettei ihan katoa massaan :)

Koska on syyskuu, kirjasto on auki myös lauantaisin. Työajat muuttu hieman niin en ehdi kirjotteleen sillon kun on iltavuoro-päivä. Joskus harmittaa kun ei pääse koneelle, pitää nyt maksella vanhat osarit pois ja sitten tuumata oman koneen hankkimista. Mutta hyvä että edes näin.

Meen maanantaina kattoon asuntoo. Tosin sitä on kolme-neljä muutakin ihmistä tulos kattoo, joten on epätodennäköstä että sen saan, kaippa ne melkeen ekalle soittajalle sen antaa. Harmi, olis ihan lähellä nykystä, olis helppo muuttaa. Plääh :(

Kotona odottaa siivous jälleen kerran. Haen varmaan vähän kotilaatikoita kaupasta et saan yläkaappeihin jonkun järjestyksen. Ne on aina sekasin kun ei jaksa  hakee tuolia pyykistä tulleita pussilakanoita sinne laittaessaan. Sinne päin vaan, kaapin perälle, rennosti heittäen ja ovi nopeesti kiinni ettei ne putoo niskaan :) Vaatehuone olis kiva. Iso ja avara, ei sellanen pieni loukko.

Koska on viikonloppu, pitää syödä jotain hyvää, eli tonnikalapitsaa. Karkitta mennään edelleen ! Ihan jänskättää mitä vaaka sanoo lauantaina.... Toivottavasti edes vähän on menny alaspäin. En ole mitään uusia vaatteitakaan tilannu kun aattelin päästä ylimääräsistä senteistä eka eroon. Mutta toki olen lehdet jo selannu et mitä tilaan, ihania hameita ja paitoja on löytynyt paljon. Farkut tartten kans.

Paikallisen kansalaisopiston kurssiesite tuli eilen ja ei ollu niin kauheesti  kiinnostavaa. Helmikurssi ois ehkä kiva, mutta töiden takia multa jäis marraskuuhun asti aina joka toinen kerta pois tai ainakin myöhästysin...Yksi värjäyskurssi on lauantaipäivänä, sinne vois ilmoittautua hyvin. Kankaita ja lankoja värjätään. Pitää viel lukee ja perehtyä tarkemmin... Espanjaakin ois kiva oppia vähän, mut sama juttu kuin helmihomman kanssa. P...aaa :( Tampereella ois päässy töiden puolesta mille kurssille vaan mutta niihin oli niin iso tunku et mihkään et mahtunu. Niinpä niin.

Olen ihastunut näihin otuksiin, postissa niiden kamaa oli myynnis ja tosi veikeitä olikin. Pitää perehtyä niiden askartelu / printtausjuttuihin ja ruveta näpertään.

Jeps, koti kutsuu kaupan kautta, mutta huomenna sitten lisää juputusta, moi moi !

                                hoops%20and%20yoyo.gif