Tai ainakin märkä. No eihän se musta takki ollut kuivunut, siirsin ne kappaleet kuivan pyyhkeen päälle ja koko systeemi patterin lähelle. Suhde jatkuu siis ainakin huomiseen asti.

Koska en päässyt sen kimppuun tein Ollille pienen paidan :) Mutta kuvaan sitten kun koko asukokonaisuus on valmis. Housujen kanssa saa kikkailla, kun asento on tuollainen istuva. Pitää miettiä, tai tehdä vaan niin isot että tilaa on.

Luin viimeviikkosta Me Naiset lehtee ja siel oli tällänen

 359778.jpg 

Me Naisissa on ennenkin ollut jotain neulomis- ja blogijuttuja, onkohan siellä toimituksessa joku neuloja? Tai ne on muuten vaan niin hip ja seuraavat aikaansa et tietävät mistä ihmiset haluaa lukea, tai ainakin neulojat :) Eniveis, mukava tuo oli pongata.

Meillä syötiin fetasalaattia tänään. Kyllä on tomaatit ja kurkut talvella kalliita, ihan törkeetä. Ostin jotain laihis-fetaa, melko kuivaa käppänää oli. Mun tekis mieli kokeilla mutakakkua uusiksi valkosuklaasta, mutta en saata koska syön sen sit heti. Pitäis tulla vieraita, mut nyt ei oo kyl tulossa ketään. Sitten voisin kokeilla.

Luin Lantliv -lehtiä ja mun pitäis päästä nyt Tampereelle UFFille, koska siellä on matskua halvalla mun Lantliv -löytöön. Olen höpissyt siitä jo aiemmin sillon kun lehti ilmesty, mutta sitten unohtanut koko jutun. Mutta kaippa sinne nyt jossain vaiheessa, Oriveden kirppiksillä ei oo sellasta kamaa mitä tarttisin. Eli se on sellasta vaatteesta sisustuskamaksi -hommelia...en nyt halua höpsöttää enempää siitä :)

Kun lueskelin tuossa blogeja niin kauhee pipo-kalorimetri- buumi menossa. Mähän nyt kuitenkin neuloin sen pipon vaikka sanoin et en osallistu kun en varmaan nyt neulo pipoja. Olen nyt sitten sellanen varjo-osallistuja :) Kalorimetri ei pysy mun päässä, kuten olen sanonut, mut taidan kokeilla ja lahjoo eteenpäin sen jollekin. Kun sen ohjeen nyt saa käännettynäkin. Kyllä ihmiset on kivoja kun viittivät käännellä ja antaa muidenkin käyttöön. Tuntuu välillä et noissa enkkuohjeissa on jokin asia selvitetty hirveen pitkästi juurta jaksaen, kun suomenkielisessä se ilmotetaan se sama asia yhdellä sanalla. Niin sitten on ihan confused itse että mitä tää nyt tahtoo sanoo... Mutta olisi hienoa jos osaisi neuloa niitä tuosta vaan niinku suomenkielisiäkin, olisi paljon enemmän tuota valikoimaa. TOSIN, en saa ikinä neulottua noita kaikkia suomenkielisiäkään, mitä haluan :D  Joten ei kai parane ahnehtia.

Kujanjuoksu oli aika hyvä. Hassua nähdä Nyykkäreiden Donnie vanhana ( kaikki on suhteellista :) ) elokuvassa/televisiosarjassa. Olen nähnyt hänet parissa aikasemminkin. Mark -veli on minusta ehkä parempi näytteleen,tai sit hälle on sattunut paremmat elokuvat. Mutta siinä tän bloggauksen kulturelli-osasto.

On vähän tylsää, ei nukuta, ei oo mitään tekemistä...Huomenna kokoon sen villatakin ja ehkä siivoon alakerran varastoo, siel on kaikki kamat siinä asennossa kuin ne muutossa jäi, eli kaikki miten sattuu. Onneksi täällä on lämmin ja valoisa tuo varasto, niin siellä viihtyy ihan hyvin. Edellisen kämpän varasto ei ollu niin kiva, siel alko mielikuvitus laukkaan vähän liiankin ripeesti, ei sitä mielellään sen enempää järjestellyt.

Telkasta alkaa Cold Case, taidan katella sen ja sitten narrata Nukkumattia, öitä!